Hava Durumu

Samet Akaydin Tükürmesi Sebebiyle PFDK’ lık oldu!.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Trezeguet'ye tükürdüğü iddia edilen Samet Akaydin, PFDK'ya sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Samet Akaydin Tükürmesi Sebebiyle PFDK’ lık oldu!.

Süper Lig’in 34. Haftasında Fenerbahçe- Trabzonspor karşılaşmasında Fenerbahçe Trabzonspor’u 3-1 yenerek maçın galibiyetini kazandı. Fenerbahçe’nin stoperi, Samet Akaydin’in gol sevincini yaşayan Mahmoud Trezeguet üzerine tükürdüğü iddia edildi.

Konuk ettikleri Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından bu olaya ilişkin açıklama yapan Mahmoud Trezeguet, "Yaşananlardan dolayı üzgünüm. Yaşandığı sırada görmedim ve o an görmediğim için şanslıyım. Kötü hissettim görünce. Daha fazla da bir şey söylemek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Samet Akaydin’nin çıkan görüntülerinin ardından Futbol Disiplin Kurumuna (PFDK) sevk edildi. Olayın ardından Samet Akaydin’dan açıklama geldi: “Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum.” Dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.