Hava Durumu

Niğdeli çocuklar gümbür gümbür

Altınordu Futbol Okulları Bünyesinde İlimizde Faaliyet Yürüten “Niğde Anadolu Futbol Okulları” il dışı turnuva katılımlarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2022 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2022 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğdeli çocuklar gümbür gümbür

Altınordu tarafından geçen ay İzmir’de düzenlenen turnuvada önemli başarı gösteren Niğdeli Çocuklar bu hafta sonu Adana’da buluştu.
Adana, Mersin, Aksaray,Hatay,Mardin,Nevşehir ve Konya’dan Futbol Okulu sporcularının katıldığı turnuva 19-20 Mart tarihlerinde Adana Vefa Spor Tesislerinde gerçekleşti.


Niğde’den 9-12 Yaş arası 4 ayrı kafile, 8 ayrı takım ve toplam  90 Niğde’li Küçük Futbolcunun katıldığı turnuvada coşku dolu anlar yaşandı. Toplam 48 Maç yapan çocuklarımız; rakip kaleleri gol yağmuruna tuttu. Turnuvanın en centilmen takımı olan minikler sergiledikleri olumlu davranışlar ile de herkesin takdirini kazandılar.


Niğde Futbol Okulu yetkilileri; hâlihazırda Niğde’de 3 ayrı tesiste faaliyet yürüttüklerini belirttiler. Yetkililer, Halihazırda yaklaşık 500 çocuğa Spor yaptırdıklarını, Futbol sayesinde çocuklarımızın hem sağlıklı bir fiziksel yapıya kavuşturmaya hem de sosyal-psikolojik anlamda dayanıklı olmaları konusunda katkı sağlamaya çalıştıklarını belirttiler.


Hafta içerisinde yapılan çalışmaların yanında, İl Dışı Turnuvaları da önemsediklerini belirten yetkililer, başka şehirlerde tanımadıkları ortamlarda, tanımadıkları çocuklarla maç yapmalarının, yanlarında anne babaları olmadan seyahat etmelerinin, takım halinde birlikte yemek yemelerinin sosyal uyum ve bireysel sorumluluklarına çok olumlu katkı yaptığını gözlediklerini belirttiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.