Hava Durumu

Niğde Belediyespor takımlarının müsabaka takvimi !..

Niğde Belediyespor bu hafta sonu yapacağı karşılaşmalarla şehrimizi hem kendi sahasında hem de deplasmanda temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Belediyespor takımlarının müsabaka takvimi !..

NİĞDE BELEDİYESPOR’UN MAÇ TAKVİMİ DOLU DOLU

Sporun çeşitli dallarında faaliyet gösteren Niğde Belediyespor’un bu haftaki maç takvimi dolu dolu geçecek.

2. Lig Hentbol müsabakaları çerçevesinde Cumartesi günü saat 13:00’da Hentbol takımımız Urfa deplasmanında olacak. Yine aynı gün Saat 14:00’da   Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye 3. Liginde mücadele eden Niğde Bedensel Engelliler takımımız Merkez Spor Salonu’nda Ankara Lotus Spor ile karşılaşacak.

Pazar günü ise şehrimizi 2. Ligde temsil eden Kadın Voleybol Takımımız saat 13:30’da Merkez Spor Salonunda Mersin Yenişehir Voleybol İhtisas Takımı ile karşılaşacak. Yine aynı gün saat 14:00’da Bölgesel Amatör Futbol karşılaşmaları çerçevesinde Niğde Belediyespor ile Kayseri Talasgücü Belediye Spor Takımları arasında Bor Stadyumunda bir karşılaşma gerçekleştirilecek.

Müsabakalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Belediye Spor takımlarımız şehrimizi hem kendi sahamızda hem de deplasmanda en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyorlar hem basketbol hem futbol hem voleybol hem de hentbolda takım çıkarıp bunların il içinde ve il dışında şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bilhassa Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye takımımızı hem sporcuları hem de teknik ekibi ile daha çok desteliyoruz, onların başarıları bizi daha çok sevindiriyor ve başarıları ile gurur duyuyoruz. İnşallah şehrimizin ilerleyen günlerde sporcularımız ve takımlarımız ile adından daha çok söz ettirecektir. Şimdiden bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.