Hava Durumu

Niğde Belediyespor Lidere Sahayı Dar Etti

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Niğde Belediyespor Bor 100. Yıl stadyumunda grubun şampiyonluk favorisi ve grup lideri olan Silifke Belediyespor ile karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2022 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2022 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Belediyespor Lidere Sahayı Dar Etti

Maçın ilk 20 dakikası ortada geçerken dakikalar 23. gösterdiğinde Silifke Belediyespor Süleyman Öztürk'ün attığı gol ile temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçti. Gol yedikten sonra tekrardan oyunun kontrolünü alan temsilcimiz dakikalar 29. gösterdiğinde Şahin Karakaş'ın ayağından bulduğu gol ile durumu 1-1'e getirdi ve maçın ilk yarısı eşitlikle tamamlandı.

İkinci Yarı Pozisyon Vermedik 

İkinci yarı ise temsilcimiz lider Silifke Belediyespor'a pozisyon dahi vermezken bir çok gol fırsatından yararlanamadık ve maç 1-1 berabere bitti. 

Karşılaşma boyunca üstün oynayan ve lider takıma karşı gösterdiği performans sonrası temsilcimiz taraftarlardan büyük alkış aldı. 

Temsilcimiz Niğde Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 23'e yükseltirken,genç ama ligin flaş takımı olduğunu bir kez daha gösterdi. Silifke Belediyespor ise puanını 40'a yükselti.Temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda İdmanyurdu 1925 ile karşılaşacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.