Hava Durumu

Niğde Belediyespor Kulubü U18 takımından tarihi başarı

Niğde Belediyespor Kulübü'nün gururu olan U18 futbol takımı, büyük bir başarıya imza attı. 2023/2024 sezonunda ilimizi Bal Ligi'nde başarıyla temsil eden genç yetenekler, adını Türkiye Şampiyonası'na yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Belediyespor Kulubü U18 takımından tarihi başarı

Sezon boyunca gösterdikleri üstün performansla Niğde'yi gururlandıran gençler, Adana'da düzenlenen 1. Kademe Müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonası için bileti kaptı.

Heyecan dolu bir yolculuk sonunda, Kayseri'de gerçekleştirilen Türkiye Yarı finallerine katılan takım, gruplarında birinci olarak adını finale yazdırdı. Bugün oynanan final maçında rakibini 4-3 yenen Niğde Belediyespor Kulubü U18 takımı, Türkiye Finallerine katılma hakkını elde etti.

Niğde'nin tarihinde bir ilki yaşayan gençler, büyük bir özveri ve azimle mücadele ederek Türkiye'nin en iyi takımları arasına adlarını yazdırdılar. Futbolseverlerin heyecanla beklediği final müsabakasının statüsü ve takımları ilerleyen günlerde açıklanacak. Ancak şimdiden Niğde halkı, genç yeteneklere destek olmak ve başarılarını kutlamak için kenetlenmiş durumda.

Konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,” Niğde Belediyespor Kulübü U18 futbol takımını tebrik ediyor, Türkiye Finallerinde gösterecekleri performansta başarılar diliyorum. Bu başarı, Niğde'nin spor tarihine altın harflerle yazılacaktır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.