Hava Durumu

Niğde Anadolu FK Serikspor karşılaşmasına hazırlanıyor

Niğde Anadolu FK hafta sonu oynayacağı Serikspor karşılaşmasına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs sahasında hazırlanıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2022 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2022 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Anadolu FK Serikspor karşılaşmasına hazırlanıyor

8 hafta sonunda sahanın hazır olmasının ardından iç sahada oynanacak Serikspor karşısında temsilcimize başarılar dileyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversite olarak destek olmaya devam edeceklerini belirtti. 


Rektör Uslu: "Sahamız müsabakalar için hazır" 


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu: "Niğde Anadolu FK Niğdemizin tek kulübü ikinci ligdeki. Üniversite sahamızda oynuyor maçlarını. Bizde Niğdemizin güzide takımına her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Ligde son sekiz haftamız inşallah biz de takımımızın ligde kalması için her türlü desteği vereceğiz. Şu anda da sahamız görüyorsunuz gayet iyi. İnşallah bundan sonra da maçlarımızı burada oynayamaya devam edeceğiz." 


Müderrisoğlu: "8 hafta sonunda evimizde oynayacağız, taraftar desteği bekliyoruz" 


Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Ceyhun Müderrisoğlu: "Oyuncularımız ve teknik ekip zorlu periyodun farkında. Turgutlu karşısında ilk yarı iyi bir oyun sergiledik. hatta rakip takımın taraftarı da bizleri alkışladı. İkinci yarı başlarken topun bizde kalması lazımdı. Genel olarak ikinci yarının sonuna doğru oyunun hakimi bizdik. Bundan sonrası için her maçın ayrı ayrı önemi var. Bizim için en önemli maç Serikspor maçı ona hazırlanıyoruz. 


İşin sevindirici tarafı yaklaşık 8 hafta sonra kendi evimizde oynayacağız. Bu yüzden de tüm Niğdeli taraftarlarımızı da maçımıza bekliyoruz. Yeterli desteği alamıyoruz. Tabi süreçte herkesin kendine göre haklı sebepleri var. Zor bir süreçten geçtik ve geçiyoruz. Bu takımın başarısı için oyuncular, teknik ekip tüm çalışanlar iyi niyetle mücadele edeceğiz." 


Müderrisoğlu: "Rakip takım bilinçsizce duyuru yaptı" 


Saha zeminin elverişsiz olmasını rakip takımın abarttığını belirten Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Ceyhun Müderrisoğlu, "Daha kötü zeminlerde oynadık ama federasyon bizim sahamızı uygun bulmadı" dedi. 


"Bundan sonraki kalan maçlar buruda oynanacak. 30 yıldır Niğde böyle bir yağış almamış. Tabi o yağışlardan sonra federasyon bizlere sahanın temizlenmesi gerektiğini söyleyince Röktörümüz de dahil tüm insanlar seferber oldu ama, biz isterdik ki bizden bilgi alınsın. Bizler de sağlıklı bilgi verelim. Biz sahayı o şekilde temizlemek istemiyorduk. Ama federasyon rapor tutulur deyince, temizlik yapıldı. Rakip takım da bilinçsizce duyuru yaptı. Biz de sahamızın uygun olmasını isterdik." 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.