Hava Durumu

Niğde Anadolu FK, moral yemeğinde buluştu !.. 

Niğde Anadolu FK, futbolcuları ve teknik heyeti akşam yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2022 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde Anadolu FK, moral yemeğinde buluştu !.. 

"BU TAKIM LİGDE KALACAK"

Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü İskender Eroğlu; Takımın ligde iyi sonuçlar alması adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, takıma forma sponsoru olan Nirvana Restorant işletmecisi Muzaffer Değer'e teşekkür etti. 

Teknik Direktör İskender Eroğlu açıklamasında şunlara değindi; "İnşallah yavaş yavaş toplanmaya çalışıyoruz. Bi kere şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu takım rahatlıkla kümede kalacak. Benim zaten Trabzonspor'da oynarken de çok hırslı bir futbolcuydum bunu hocalığıma da yansıtmaya çalışıyorum. Tabi burada önemli etkenlerden birisi de halkın bize destek olması. İnşallah destekleri de bekliyoruz. Bu takımın da çok inanarak söylüyorum bu takımın kümede kalacağına inanıyorum. Desteklerinden dolayı Muzaffer beye de takımım adına teşekkür ediyorum"  
Niğde Anadolu FK takım kaptanı Taner Yılmaz; "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Geçen hafta 3 puanla tanıştık onun verdiği bir özgüven de var. Önümüzde önemli maçlar var. Deplasmandan da alabildiğimiz kadar puanlar almak istiyoruz. Niğdeli halkımızı da maçlarımıza davet ediyoruz." dedi. 
Nirvana Restorant işletme sahibi Muzaffer Değer; "Niğde Anadolu takımımızın hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Gerekli desteğin verildiğine de inanmıyorum. Takımımıza ve hocamıza destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Bu takım tüm Niğde'nin takımı sporculara moral verilirse hak ettikleri yerlere geleceklerine inanıyorum. İnşallah iyi olacak" dedi. 
 

Nirvana Restorant İşletme Sahibi Muzaffer Değer (solda), Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü İskender Eroğlu. 

Medya Haber Sitesi Ailesi olarak, temsilcimiz Niğde Anadolu FK futbolcuları ve teknik direktör İskender Eroğlu'na başarılar diliyoruz. 

VİDEO HABER 

Haber Murat Karakaya 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.