Hava Durumu

Muslera sahalara geri dönüyor

5 Şubat’ta Trabzonspor’la yaptığı maçta sakatlanıp maçı terk eden Muslera sahaya geri dönüyor

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2023 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Muslera sahalara geri dönüyor

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera en son 5 Şubat tarihinde Trabzonspor’la karşı karşıya gelmişti. Bacağından sakatlanan futbolcu'nun bir süre sahalardan  uzak kalması bekleniyordu. 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle lige ara verilmişti. Galatasaray son Trabzonspor karşılaşmasından sonra verilen aranın ardından ilk kez  11 Mart’ta Kasımpaşa ile mücadele verecek.

Muslera Süper Lig’de oynanacak olan mücadelede sahada yer alacak. Muslera bu sezon 22 resmi maçta yer alırken 16 gol yedi , 10 golden ise kalesini kurtardı.

Fernando Muslera Kimdir?

16 Haziran 1986’da  Arjantin'in Buenos Aires kentinde doğdu.  Fernando Muslera futbola 2001yılında başladı.  Başarılı kaleci 2001- 2004 yılları arasında Montevideo Wanderers futbol takımında alt yapıda oynayarak futbolu öğrendi. Galatasaray'da en fazla forma giyme şansı bulan yabancı futbolcu olan Fernando Muslera 2011 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Uruguaylı milli kaleci Fernando Muslera Galatasaray futbol takımında forma giyiyor. Fernando Muslera evli ve 3 çocuk sahibi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.