Hava Durumu

Misafir sporculardan Şehit Halisdemir'e ziyaret

KYK Futbol Turnuvası için 9 ilden Niğdemize gelen sporcu gençler, Kahraman Şehit Niğde Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiler. Müsabakalar 21-27 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Misafir sporculardan Şehit Halisdemir'e ziyaret

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2022 KYK İller Arası 35. Futbol Turnuvası 5. Grup Elemeleri’ne ev sahipliği yapıyor. 

21-27 Mart tarihleri arasında yapılacak müsabakalara, Niğde’nin yanı sıra Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Isparta, Antalya, Burdur, Kayseri illeri katılıyor. 


Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker ÖTGÜNLÜ  turnuvaya binaen yaptığı açıklamada “Niğde olarak 8 İl ‘e ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler Kredi Yurtlar olarak sadece barınma hizmeti değil, sosyal, sportif alanda da öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Yurtlarımızda barınan öğrencilerimiz için her dönem düzenlediğimiz Futbol Turnuvasının bu sene 35. Sini düzenliyoruz. Bu turnuvanın 5. Grup elemelerine de Niğde olarak biz ev sahipliği yapıyoruz. Maçlarımızın tamamını dostluğun kazanacağından eminiz. Futbol turnuvasının yanı sıra İlimizde Misafir ettiğimiz öğrencilerimize Niğdemizi tanıtma fırsatı buluyor, ve en çokta bundan memnuniyet duyuyoruz. Ben sizlerin aracılığıyla turnuvamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, illerimizden gelen tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.