Hava Durumu

Jesus; artık futbola odaklanma zamanı

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus Konyaspor karşılaşması öncesi öğrencileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2023 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Jesus; artık futbola odaklanma zamanı

Türkiye’de yaşanan felaket futbol dünyasını da etkiledi. Fenerbahçe ‘nin teknik direktörü Jorge Jesus futbolcuların piskolojik olarak toparlanmaları için yoğun çalışma yürütüyor.

Öğrencileri ile antrenman öncesi toplantı yapan Jesus, öğrencilerine profosyonel olmalarını vurgulayarak Konyaspor karşılaşması öncesi motivasyon konuşması yaptı.  

Direktör Jesus Konuşmasında; "Depremin yaralarını sarmak kolay değil. Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ancak hayat devam ediyor. Cumartesi günü Konyaspor maçıyla birlikte futbola dönüş yapacağız. Artık futbola odaklanma zamanı. Zirveyle aramızdaki puan farkını adım adım azaltarak şampiyonluk hedefine yürümemiz gerekiyor." dedi.

JORGE JESUS KİMDİR?

Jorge  Fernando  Pinheiro de Jesus 24 Temmuz 1954’te  Portekiz’in Lizbon bölgesine bağlı Amadora’da doğdu. Portekizli teknik direktör ve eski futbolcudur.  Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'yi çalıştırmaktadır. Geçmişte Benfica, Sporting CP ve Flamengo gibi kulüplerde teknik direktörlük yapmıştır.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.