Hava Durumu

Fenerbahçe ve Giresunspor birbirine girdi!..

Süper Lig'in 33. Haftasında Fenerbahçe-Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Çotanak Stadı’nda oynanan mücadelenin sonucu 1-1 beraberlik ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Fenerbahçe ve Giresunspor birbirine girdi!..

Fenerbahçe, karşılaşmanın 20. dakikasında Batshuayi'nin penaltıdan kaydettiği golle öne geçti ve devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.
İlk yarının sonlarında bulduğu pozisyonlarda golü bulamayan Giresunspor, 68. dakikada Bajic ile Fenerbahçe ağlarını havalandırdı.

Fenerbahçe’yi Kızdıran Olay
Maç sonunda iki takım kavga etti.  Maç sonu düdüğü çalındıktan sonra hem futbolcular hem teknik heyet, hem de yedek kulübeleri tartışmaya başladı. Kavganın alevlenmesinin ardından güvenlik görevlileri olaya müdahale etmek zorunda kaldı.
Saha içerisinde durdurulan kavga soyunma odasına da taştı. Olaya güvenlik görevlileri müdahale edemeyince Spor Büro’ya bağlı polisler olayı yatıştırmak için devreye girdiler.
Maç sonunda yaşanan kavganın sebebi ise maç bittikten hemen sonra Fener Ağlama müziğinin çalınması olduğu ortaya çıktı. Bu duruma tepki gösteren Fenerbahçe kafilesi Giresunspor’la  tartışmaya girdi.
Giresunspor kalecisi Ferhat Kaplan'ın uyarısıyla müzik kapatılsa da yaşanan  tartışmanın önüne geçilemedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.