Hava Durumu

Dart Şampiyonası sporcuları ödüllerle döndüler

Şubat ayında Şanlıurfa'da derece rüzgarı estiren Niğdeli Dartçılarımız evlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlker ÖTGÜNLÜ ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2022 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2022 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Dart Şampiyonası sporcuları ödüllerle döndüler

Şubat 2022 tarihinde Şanlıurfa Toki Batıkent Gençlik Merkezi Eyyübiye Salonunda düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 4. Ayak Bölge Turnuvasında sporcularımız;

Kadir ARIÖZ Genç Erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi, Necati ANIL Genç Erkeklerde Türkiye üçüncüsü, Genç Kızlarda ise Zeynep Mirac AYDUDU Türkiye üçüncüsü oldular. 

Yıldız Kızlar kategorisinde Asime Gül ÖZ ve Büyük Erkekler kategorisinde Ali Bahadır KOÇAK derece maçında elendiler ve Türkiye beşincisi oldular. 

Turnuvanın 2. gününde Yıldız Kızlarda Asime Gül ÖZ Türkiye şampiyonu oldu. 

Genç Erkeklerde Kadir ARIÖZ ve Genç Kızlarda Zeynep Mirac AYDUDU, Kadınlarda Zehra Nisa TURHAN derece maçlarında Türkiye 5. oldular. 

Sporcularımız ve Antrenörleri Ersin DUMAN Niğde'ye döner dönmez Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlker ÖTGÜNLÜ ile bir araya geldi. 

Ziyarette ÖTGÜNLÜ sporcuları tebrik ederek "Bizlere, Niğdemize yaşattığınız bu gurur için sizlere ve antrenörümüz Ersin hocamıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sporcular ÖTGÜNLÜ'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Spor Şube Müdürü Mahmut KARATAŞ'ın da bulunduğu ziyaret İl Müdürümüz İlker ÖTGÜNLÜ ve Sporcuların iyi dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.