Hava Durumu

Burak Yılmaz gitti! Rıza Çalımbay geldi

Beşiktaş'da Şenol Güneş sonrası teknik sorumlu olarak görev yapan Burak Yılmaz görevinden istifa ettiğini açıkladı. Siyah-beyazlılar,Burak Yılmaz'ın istifası üzerine Rıza Çalımbay geçici teknik sorumlu olarak göreve atadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Burak Yılmaz gitti! Rıza Çalımbay geldi

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kendi isteği üzerine görevinden ayrılırken, kara kartal yönetimi Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirme kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü, Burak Yılmaz ile kendisinin isteği üzerine yolların ayrıldığını açıkladı.
 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ BAŞLADI

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz'la yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü bellli oldu. Siyah-beyazlılarda olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında Rıza Çalımbay yer alacak. Sonraki dönem içinse Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak seçimin ardından yeni yönetim ve Rıza Çalımbay görüşme gerçekleştirecek.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.