Hava Durumu

Beraberlik sonrası Ali Koç'a istifa çağrısı

Süper Ligin 31. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında İstanbulspor’u ağırladı. Şampiyonluk yolunda büyük darbe alan Fenerbahçe taraftarı maçın ardından Ali Koç’u istifaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Beraberlik sonrası Ali Koç'a istifa çağrısı

Sarı lacivertliler 2-0 önde sürdürdüğü karşılaşmanın 3-3 berabere bitmesi taraftarlardan istifa sloganları atmasına neden oldu.

Fenerbahçe'nin genç yıldız Arda Güler’in attığı 2 golle öne geçen Fenerbahçe 57. Ve 66. dakikada Ethemi’nin golleriyle sarsıldı. 71. dakikada Joao Pedro’nun golüyle kanarya tekrar öne geçmeyi başardı. 90+6’da Eze’nin golüyle yıkılan Fenerbahçe bir kez daha şoka girdi. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi  Galatasaray ile  puan farkını  4’e indirmeyi başaramadı.

Maçın ardından Fenerbahçe taraftarı statın etrafında toplandı ve Ali Koç’u istifaya çağırdı. Polis herhangi bir olay yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Arda Güler’in Yüzü Yine Gülmedi

Maçın ardından genç yıldız  Arda Güler verdiği röportajında; "Kazansaydık attığım gollerin bir amacı olcaktı fakat kaybettik o yüzden attığım gollerin hiçbir anlamı yok" dedi. Çok üzgün olduğunu ifade eden Güler artık kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyleyerek  taraftarlardan özür diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.