Hava Durumu

"Ayıp ettin hocam"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbulspor’a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından net konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
"Ayıp ettin hocam"

Rıza Çalımbay, “Maçın hakemi Halil Umut Meler çok ayıp etti. Max Gradel ona hiçbir şey yapmadı. Gradel, kaleciye ‘başlasın’ diye eliyle itiraz etti. Ona gidip sarı kart gösterdi. Kendi kendine oyuncuyu geriyor. Ondan sonrasında adamı oyundan atıyor. Bu hakemlik değil” dedi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbulspor’a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Maçın başlangıcında penaltıdan şanssız bir gol yedik. Biz de açılmak zorunda kaldık. Yediğimiz gollerde şanssızdık. Maçın hakemi Halil Umut Meler çok ayıp etti. Biz ona saygı gösteriyoruz. Max Gradel ona hiçbir şey yapmadı. Gradel, kaleciye ‘başlasın’ diye eliyle itiraz etti. Ona gidip sarı kart gösterdi. Kendi kendine oyuncuyu geriyor. Ondan sonrasında adamı oyundan atıyor. Adamı atmak kolay mı? Bu hakemlik değil. Ben bilerek, kasti şekilde attığına inanıyorum. Ben bugün bir hata yaptım, rotasyona gittim. Kendini göstermek isteyen arkadaşlarımız vardı. Maalesef beklediğim benzer biçimde olmadı. Ondan hakikaten üzüldüm. Maalesef beklediğimi alamadım. Bu da benim için hata oldu. Onun için şimdi önümüze bakacağım. Önemli bir Avrupa maçımız var. Ondan sonrasında ligde maçlarımız var. Kim ne derse desin ligde de oldukça iyi bölgelere geleceğiz. Bu maç bizim için ders oldu." 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.