Hava Durumu

Arda Turan’a Ödül Verildi!

A Milli takımın eski kaptanı Arda Turan’a milli formayı 100 kez giyen futbolcular arasında olması sebebiyle ödül verildi. Ödül Ay yıldızlı ekibin Hırvatistan ile oynadığı karşılaşma öncesinde Turan’a takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Arda Turan’a Ödül Verildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, karşılaşma öncesinde hazırlanan özel formayı ve UEFA tarafından gönderilen hediyeleri, milli formayı 100 kez giyen Arda Turan'a takdim etti.

Karşılaşmanın hemen ardından açıklama yapan Turan UEFA'ya ve TFF'ye teşekkür ettiğini belirterek; "Milli formayı giymek herkes için çok önemli, onur duydum." dedi. Arda Turan maçı kaybettikleri içinde hüzün duyduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu uzun bir yolculuk, bunlar var. Çok yetenekli ve kaliteli bir takımımız var. İnanıyorum ki turnuvaya gideceklerdir. Bugün olmadı ama sonrasında toparlayacaklar.  Herkes elinden gelen mücadeleyi yaptı. Maçın başında çok gol kaçırdık atsaydık farklı olurdu. İnanıyoruz ki çok daha iyi olacak . Turnuvaya gideceklerine  yürekten inanıyorum. Birlik beraberlik olalım. O takımın içinde yetenekli, kaliteli, lider oyuncular var.

 Arda Turan 100 ü A Milli olmak üzere farklı yaş kategorilerinde 173 kez ay yıldızlı formayı giydi. 31 gol atan Turan, 35 kez de sahaya kaptan olarak çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.