Hava Durumu

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları Niğde 'de Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2022 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2022 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Müsabakaları Niğde 'de Başladı

Kız Takımlarının ve Erkek Takımlarının katıldığı müsabakanın açılış konuşmasını Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü yaptı.

Ötgünlü konuşmasında “ Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak İlimize gelen siz kıymetli sporcularımızı ve Antrenörlerimizi misafir etmekten onur duyuyoruz. Bakanlığımız ve taşrada bizlerin asıl gayesi sporu tabana yayarak, sporla büyüyen, sağlıklı yaşayan bir nesil yetiştirmektir. Bu amacı çalışmalarımızın merkezine koyarak 7 ‘den 70 ‘e her bireyimizi sporla buluşturmak için gayret ediyoruz. Bizler tüm kalbimizle sizlere güveniyoruz. İnşallah Gençlik ve Spor ‘un çatısı altından nice Dünya Şampiyonu ve olimpiyatta ülkemizi temsil edecek sporcularımız çıkacaktır. Ben bu vesile ile müsabakalarda ter dökecek tüm sporcularımıza başarılar diliyor, müsabakalarımızın İlimize ve Gençlik Sporumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Müsabakaya Konya, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Niğde, Sivas, Yozgat, Ankara, Nevşehir, Çankırı, Aksaray illerinden 140 sporcu katılıyor.

28.03.2022 – 30.03.2022 tarihleri arasında yapılacak olan Müsabakalar Kent Ormanı arkasında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Merkez Spor Salonunda gerçekleşiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.