Hava Durumu

Amatör spor kulüplerine 1 milyon 470 bin lira yardım!..

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Niğde’de faaliyet gösteren 57 amatör spor kulübüne 1 milyon 470 bin lira yardım yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Amatör spor kulüplerine 1 milyon 470 bin lira yardım!..

Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ‘’Amatör Spor Kulüplerine Yardım Programı’’ çerçevesinde gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla gerçekleşen yardımların önemine dikkat çeken Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü; Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın Niğde’de faaliyet gösteren “Amatör Spor Kulüplerine Yardım Programı” çerçevesinde özellikle gençlerimizin teşvik edilmesi ve desteklenmesi gayesiyle yapılan yardımların teslim edilmesi hususunda bugün bir aradayız. Başta tüm amatör spor kulüplerimiz olmak üzere, yöneticilerine, teknik ekip ve sporcularımıza, Niğde halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Bilindiği üzere amatör spor kulüplerimiz, gençlerimizin ve sporsever vatandaşlarımızın zararlı faaliyetlerden ve bu tür ortamlardan uzak kalarak sporu bir yaşam tarzı haline getirmelerine öncülük etmektedir. Siz amatör spor kulüplerinin üstlendiği görevlerinize Bakanlığımız başta olmak üzere bizler de katkı vermekten ve paydaş olmaktan gurur duyarız. Amatör spor ile başlayan sağlıklı yaşam tarzı birçok çocuğumuza ve gencimize profesyonelliğin kapısını da sonuna kadar aralayacaktır. Bu da bizlere hem sağlıklı bir nesil hem de tüm spor branşlarında Niğde’mize nice güzel başarı hikayeleri ve şampiyonluklar olarak geri dönecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Niğde’mizin ulusal ve uluslararası müsabakalara katılımları baz alınarak tespiti yapılan toplam 57 kulübümüze dağıtılacak olan 1.470.000 (bir milyon dörtyüzyetmiş bin) TL’nin amatör spor kulüplerimiz için hayırlara ve başarılara vesile olmasını diliyor, siz değerli konuklarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ Dedi.

Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Yardım Programı’’na Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, sporcular ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.