Hava Durumu

Zafer Partisi'nden ‘Ekonomi Halk Çalıştayı’ !..

Zafer Partisi Niğde İl Başkanlığı tarafından ‘Ekonomi Halk Çalıştayı’ düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2022 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2022 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Zafer Partisi'nden  ‘Ekonomi Halk Çalıştayı’ !..

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ASLAN YAMAN KATILDI 

Çalıştaya, Zafer Partisi Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Zafer Partisi Genel İdare Kurul Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Kemal Mert, İl Başkanı Remzi Atala ve partililer katıldı.

Zafer Partisi Genel İdare Kurul Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Kemal Mert, Türk halkının iyi yönetilemediğini söyledi.

Mert, “Halkımız maalesef iyi yönetilmemektedir. Türk milleti devletteki planlılık ilkesinden uzaklaştırılmış, Zafer Partisi bu konuda Türk milletini tekrar asli kodlarına döndürebilmek, üretimi tekrar geliştirebilmek, eğitimden sağlığa her türlü iç ve dış güvenlik politikalarımızdaki güvenlik açıklarını bir yıldır Anadolu'yu karış karış gezerek toplumumuza anlatmak, Türk milletini uyandırmak, gerçekleri anlatmak ve ülkemizin içinde bulunduğu şu andaki örtülü istila kavramlarıyla Türk milletini tanıştırmıştır. Ülkemizdeki her geçen gün güvenlik açığını daha ciddi anlamda topluma anlatmak için Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ümit Özdağ gecesini gündüzüne katarak ve cumhuriyetin son koruma Kuva-yi Milliye hareketi olarak nitelendirdiğimiz Zafer Partimiz ülkemizin her alandaki kayıplarını tekrar milli devletini, milli ekonomisini ve insan kaynaklarındaki kaybedilen bütün güven unsurunu tekrar geriye verebilmek amacıyla milletimize, Türk tarihinden kaynaklanan gücünü, cesaretini, üretim katma değerini tekrar hatırlatabilmek amacıyla Anadolu'yu karış karış gezerek Türk milletine içine düşürüldüğü sefaleti anlatmaya çalışıyoruz” dedi. 

Ekonomi Halk Çalıştayına katılan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi.

"SORUNLAR ZAFER PARTİSİ İKTİDARI İLE ÇÖZÜLECEK" 

Dr. Aslan Yaman, Zafer Partisi’nin iktidara gelmesi halinde ekonomik sorunları çözeceklerini ifade etti.

“Bizim milliyetçiliğimiz özgürlük, iktisadi refah, hukukun üstünlüğü kavramlarını içerir. Türkiye iktisadi olarak kalkınmak zorunda olan bir ülkedir. Bizim sürdürülebilir bir kalkınma planı yapmamız gerekiyor. Bizim partimizin bir tane amacı var. Herkesin karnını doyurmak. Temel prensibimiz herkese iş, herkese aş, herkese eş, herkese çatı inşa etmektir” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.