Hava Durumu

"YENİDEN REFAH MİLLETLE İTTİFAK KURACAK"

Yeniden Refah Partisi Niğde Teşkilat Başkanı Yakup Gökler ve parti yöneticileri, Medya Haber Sitesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Şerife Türkeş'e projeleri hakkında bilgi verdiler. Yeniden Refah Partisi iktidarında bolluk ve bereket olacağını dile getiren İl Teşkilat Başkanı Gökler, gündeme dair değerlendirmelerde de bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2022 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2022 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
"YENİDEN REFAH MİLLETLE İTTİFAK KURACAK"

"Yeniden Refah İktadarında bolluk bereket olacak"
Ziyarette Yeniden Refah Partisi Niğde İl Teşkilat Başkanı Yakup Gökler, Merkez İlçe Başkanı Musa Şahin, Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Singin ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Yenigün yer aldı.  


Yeniden Refah Partisi Niğde İl Teşkilat Başkanı Yakup Gökler, partisinin tüm illerde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını ve hazır olduklarını belirtti. Yeniden Refah Partisi iktidarıyla bolluk ve beraket geleceğini belirten Gökler, "Milletimizin teveccühü ve liderimiz Fatih Erbakan'ın liderliğiyle Türkiye'nin sorunlarını çözeceğiz" dedi. 


"2022 YILI YENİDE REFAH PARTİSİNİN NİĞDE YILI OLACAK"


Gökler: "Niğde'de Yeniden Refah Partimiz kurulalı 3 yıl oldu. Türkiye'de 81 il, 900 ilçede teşkilatlarımız hazır. Niğde'de 6 ilçede ilçe başkanlarımız, ilçe binalarımız teşkilatlarımız hazır. Niğdemizde beldelerimizde, mahallelerimizde temsilcilerimiz hazır üç yıl önce yeni kurulan bir partiyiz ama diğer yeni kurulan partilere baktığımızda onlardan kat be kat üstüyiz elhamdürillah. Milletimizin teveccühü çok güzel. Köylere kasabalara gittimizde Yeniden Refah Partisine büyük bir ilgi teveccüh var. İnşallah 2022 yılı Yeniden Refah Partisinin Niğde yılı olacak. Bu ayın sonuna kadar ilçe kongrelerimizi yapacağız, önümüzdeki ayda da il kongremizi yapacağız. 


Biz Niğde'yi Türkiye'nin aynası olarak görüyoruz. Çünkü seçimlere baktığımız zaman Niğde'de çıkan fotoğraf Türkiye'ye yansıyor. Niğde'de biz üç yıldır sahadayız, Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan beyin konuşmaları çok etkili oluyor. Konuşmaları dinleyen vatandaşlarımız tam bizim aradığımız lider, diyorlar. 
Köylere, kahveler, esnafa gidiyor vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Son 6 aydır özellikle mevcut iktidarı insanlarımız, artık değiştirelim, diyorlar. Kimin geleceğini de  merak ediyorlar. Bizler de diyoruz ki yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayalım. Biz gelelim Yeniden Refah Partisi gelsin, çünkü bizim Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek teşkilatlarımız, programlarımız hazır. 


Milli Kalkınma Paketi kitaplarımız hazır, yıllık 150 milyar dolar zam koymadan, ek vergiler koymadan artı ilk parti kurulduğunda açıklamıştık, yüzde 50 zam vereceğiz, diye ama şimde yüzde 50 değil yüzde 100 zam vermemiz gerekiyor. Memurumuza, emeklimize, işçimize yüzde 100 zam vereceğiz. Kaynak paketlerini harekete geçirerek bu zamlara vereceğiz. 


Niğdemizin ağır basan geliri tarım ve hayvancılığa bağlı. Sanayisi de tarım ve hayvancılığın yan sanayisini üreten ürünlerle mevcut. Yem, gübre, ilaç, elektrik maliyetleri devamlı karşımıza çıkıyor. Sürekli aynı şikayetlerle karşılaşıyoruz. Çiftçilerimiz ürettikleri ürünlerin maliyetlerini karşılayamadıklarından yakınıyorlar. Mesela geçtiğimiz yıl buğdayın tonu 2 bin 500 lira olarak açıklandı, ama tüccür 2 bin 200 liradan aldı. Bunun sebebi buğday sezonunda İtalya ve Ukrayna'dan buğday geldi. Özel sektör de dışarıdan gelen buğdayı bahane göstererek çiftçinin buğdayını ucuzdan aldı. Şimdi ise buğday Şubat 2022 verilerine göre 4 bin 500, 5 bin lira civarında." 


Yeniden Refah Partisi Niğde İl Teşkilat Başkanı Yakup Gökler, artan faturalar, hayat pahalığı ile birlikte vatandaşların iktidarı değiştireceklerine inandıklarını dile getirdi. 
"Çiftçilerimiz tarımsal sulamadan dolayı 10 bin ödeyeceği yerde 30 bin lira fatura ödeyecekler. Buna da bir an önce çözüm üretilmeli. Çiftçimize vergisiz, gübre, mazot ve ilaç vereceğiz partimizin hazırladığı paketle bunlar hazır. Enerjinin ucuza verilmesini sağlayacağız. Birleşik barajlar sistemi ile Doğu Anadoluda yılda 3 kez dolup boşa akan sularımızı İç Anadolu bölgemize getireceğiz. Çiftçimize rahat bir nefes aldıracağız. Sıvı gübre programımızla birlikte üreteceğiz. Dağlarımızda boş duruyor, cenabı allahın bu ülkeye verdiği çok büyük nimetler var. Türkiye'de bu imkanlar var. Yeter ki milletimiz bize o yetkiyi versin, plan ve programlarla ülkeyi ayağa kaldıracağız. 


İttifaklarla ilgili olarak biz şunu diyoruz; "Biz milletimizle ittifak yapacağız" Vatandaşımız ne Cumhur İttifakını, ne de Millet İttifakını istemiyor. Önemli olan fikirlerin değişmesi aynı fikirde olan farklı yönetimin gelmesi bişeyi değiştirmez. 


Ülkemizde muhalefet partilerin yöneticileri kuran kurslarına karşı açıklamalarda bulunuyorlar. Özendikleri Avrupa'da bile anneler babalar çocuklarını kiliselere götürürlerken, biz de kuran kurslarına karşı konuşmalar yapıyorlar. Başörtüsü gibi söylemler artık geride kalmalı. Vatandaşlar bizler ittifakların içerisinde görmek istemiyorlar." 


"VATANDAŞLARIMIZI PARTİMİZE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM"


İl Teşkilat Başkanı Gökler, Türkiye'nin en büyük partilerinden birisi olduklarını belirtirken, anket firmalarının kendilerini görmezden geldiklerinden yakındı. 


"350 bin üyemiz var, Türkiye'de en büyük üyesi olan 5. parti konumundayız. Milletimiz tek başımıza hareket etmemizi istiyor. Ulusal basın bizleri göstermiyorlar. Anket firmalarına sesleniyorum. Niğde merkezde anket yapsınlar. Bizlerin buradaki varlığını görmezden geliyorlar. 


Genel başkanımız siyasete zerafet getirecek bir yapıya sahip, özellikle bu sebeplerden dolayı bizlere göstermiyorlar. Anadolu Buluşmaları Programları ile gördük ki 2022 yılı Niğde Yeniden Refah Partisi nin yılı olacak. İnşallah genel başkanımız Fatih Erbakan Niğde'ye gelecek. Buradan vatandaşlarımızı da bekliyoruz. 
Yeniden Refah Partisi İl Binamız Niğde Merkez Dışarı Camiinin yanında devamlı açıktır. Hemşerilerimizi il binamıza çay içmeye, üye olmaya, hatta beraber çalışmaya davet ediyorum. 


Türkiye'de iktidara geldiğimizde bolluk bereket olacak. İnşallah." 

Haber Murat Karakaya 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.