Hava Durumu

Sorunlara çözümlerimiz hazır !..

DEVA Partisi il yönetimi düzenlenen basın toplantısında parti eylem planlarından, tarım ve sığınmacı politikalarına kadar çeşitli konuları basın mensuplarıyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2022 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2022 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Sorunlara çözümlerimiz hazır !..

Sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş ve il yönetimi parti politikalarını paylaştı. 

DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş basın toplantısında şunları söyledi; 

"DEVA Partisi olarak ülkemizde yaşanan sıkıntıların çözüm yollarını biliyoruz. Çoğu siyasi parti gibi popülist söylemlere de kaçmıyoruz. İcracı söylemlerde bulunuyoruz. Biz diyoruz ki ülkemizin sorunları, dertleri ve sıkıntıları var ve bunların çözümleri de var. Söylemlerimiz sadece sözde kalmayacak. Yani lafla değil icraatta yapıyoruz. Bunun için bizim Genel Merkezimiz ve yönetim genel kurulumuzdaki arkadaşlarımızın ve Türkiye’nin önde gelen bilim insanlarının  hazırladığı 22 tane eylem planımız var. Yani 22 şeritli yol gibi, aynı anda yola çıkıyorsunuz, ulaşacağınız hedefe 22 şeritten ulaşıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Şimdi bizim en önemli kaidemiz makamlara dürüst ve donanımlı insanlar gelsin. Yaptığımız bütün çalışmalar bu ülkenin huzuru ve mutluluğu için ve gençlerimizin geleceği için. Her bir eylem planımızı belki bir gün belki iki gün konuşabiliriz.

Birinci eylem planımız tarım eylem planı. Biz tarımla ilgili neler yapılması lazım, bu ülke tarımda kendisine yeter hatta dünyayı da besleyecek kapasiteye sahipken bizim tarım ithal etmemize gerek yok. Ve biliyorsunuz arkadaşlar bu yıl sadece faize verdiğimiz para 340 milyar, peki tarıma harcadığımız para ne kadar ? 50 milyar. Peki Kur korumalıya verdiğimiz faiz ne kadar 320 milyar, zaten genel Başkanımızda katıldığı tüm programlarda anlatıyor. Toplam 650 milyar civarı biz bu yıl ve 2023’e kadar faize para veriyoruz. Genel Başkanımız bununla ilgili ne diyor 650 binden bir milyon konut yapılıp insanlara dağıtılabilir. En önemli eylem planımız ise, aslında ülkemizdeki bütün insanların sorunu Sığınmacı sorunu, bunu hepimiz merak ediyoruz. Bazı popülist söylemler değil. Bizim söylediğimiz şu sınırlarımızın güvenliğini sağlayacağız yani gelip geçen elini kolunu sallaya sallaya sınırlarımızdan geçemeyecek. Ve Sığınmacıları belirli politik görüşmelerden sonra, bu insanların kendi ülkelerine güvenle gitmelerini sağlayacağız “ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.