Hava Durumu

Öykü Serter ve Ahmet Hakan'dan "İnce" ayar !.

Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yaptığı son açıklamalardan sonra ünlü sunucu Öykü Serter’den sert tepki geldi. Gazeteci Ahmet Hakan da İnce hakkında seçime yönelik yorum yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Öykü Serter ve Ahmet Hakan'dan "İnce" ayar !.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde partisinin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu ağırlamıştı. Kılıçdaroğlu ve İnce'nin ortak yaptığı basın açıklamasında İnce'nin "Hoşgeldiniz ve gülü güle" sözleri çok tartışılmıştı. 

Konu üzerine Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni  Ahmet Hakan Cumhurbaşkanı adayı olan İnce’nin hakkında şu yorumlara yer verdi: ”Seçimlere 44 gün kaldı İnce’nin bu süreçte popüleritesini sürdürmesi çok zor. Bu seçimin başat rolleri Erdoğan ve Kılıçdaroğlu bu durumda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki gerginlik sebebiyle  İnce’nin üçüncü bir yol açması zorlaşacaktır. Bundan sonra Muharrem İnce’yi daha zorlu ve meşakatli bir süreç bekliyor.”

İNCE’YE BİR TEPKİ DE SERTER’DEN GELDİ

100 bin imzayı topladıktan sonra açıklama yapan İnce, kendisini desteklemeyen sanatçılar için “sözde sanatçılar” ifadesini kullandı. Daha sonra Fazıl Say, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz gibi ünlü isimlerden gelen tepkilerden sonra İnce bir özür mesajı yayınladı.

İnce mesajında; "John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan

''sözde sanatçılar'' şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır." ifadelerini kullandı. 

Akabinde olayın ardından şu sıralar Kısmetse Olur programının sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Öykü Serter’den de tepki gecikmedi: "Sanatçı değilim insanım, İyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum. O günlerde büyük bir inançla arkanda durduğum için yine kendimden özür diliyorum. Sana verdiğim o lanet oy için kendimden özür diliyorum."  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.