Hava Durumu

Muharrem İnce açıkladı: Kesin adayım

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'taki seçimlerde adaylığının kesin olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Muharrem İnce açıkladı: Kesin adayım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu'na cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunda bulundu. , Yüksek Seçim Kurulu çıkışında iddialı konuşan İnce, "Göreceksiniz, bu kampanyayı 30'un üzerinde bir oyla tamamlayacağız. Seçim 2. tura kalacak. İkinci turda da 60'ın üzerinde oyla Cumhurbaşkanı seçileceğim" dedi.

14 Mayıs gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı haftalar kala, cumhurbaşkanlığına aday olan isimler için başvuru süreci başladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de YSK'ya giderek 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler de cumhurbaşkanı adayı başvurusunu yaptı.

"KİMSE PES EDECEĞİMİ ZANNETMESİN"

Yüksek Seçim Kurulu önünde bir de basın açıklaması yapan İnce, "Kimse pes edeceğimi zannetmesin. Ben çetin cevizim. Bugün oy oranımız 19-20'lerde, bunu herkes biliyor. AK Parti'nin, CHP'nin içindeki anketçiler de biliyor. Seçim sürecinde adayların bazıları oy oranını düşürür bazıları azaltır. Bizim medyamız yok. Gençlerimiz var. Bot hesap diyorlar. Bizim belediye parası hazine parası yok. Göreceksiniz, bu kampanyayı 30'un üzerinde bir oyla tamamlayacağız. Seçim 2. tura kalacak. İkinci turda da 60'ın üzerinde oyla Cumhurbaşkanı seçileceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylığının kesinleşebilmesi için il ve ilçe seçim kurullarına direk başvurularının ardından 100 bin imza gerekecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.