Hava Durumu

Meral Akşener Altılı Masadan ayrıldı!..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3’üncü Olağan Kurultayı'nda yaptığı açıklamalarda kan kustu. Akşener, Altılı Masa ile ilgili de dikkat çeken bir çıkışta bulunarak "Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2023 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2023 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Meral Akşener Altılı Masadan ayrıldı!..

İYİ Parti 3’üncü Olağan Kurultayı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "15 milletvekili almak bize kuyruk siyasetine mal oldu! Hayatımın en büyük pişmanlığı" diyerek konuşmalarına şöyle devam etti; “Milletimizin sesine kulak vermek için il il gezdik. Sosyalleşmek için gezmedik. Bu partiyi büyütmek, milletimizin sesini dinlemek için evleri dolaştık. Dedikodu etmek yerine milletimizin sesini dinledik. Bu talep bizim işimize gelmez demedik. Dedikodu yapmak, iftira atmak yerine kapı zillerini çaldık. Çünkü biz daima hakikatin peşinden gittik. Yapılamaz denilen her şeyi yaptık. Aşılamaz sanılan engelleri teker teker aştık. Milletimiz bu partiyi kurdu biz sadece tabelayı astık. İşte tam da bu nedenle İYİ Parti'nin yolculuğu milletimizin yolculuğudur. Biz bu günlere hiç de kolay gelmedik. Davamız zorlu olduğu için nice zorluğa direndik. Hele ki bir şey olamadığına öfkelenip, bizati içimizden yapılan iftira ve çirkinliklere göğüs gerdik. Benimle ilgili pis iftiralara şahit oldum. Allah bana bunu gösterdi. Asla affetmeyeceğim. Hep birlikte hesaplaşacağız. Zengin olmak için gelmedik bu günlere. Zengin olmayı hayal edenler; kapı dışarı. Burada böyle bir şey yoktur.”


AKŞENER; “BUNDAN SONRA SİZE HAYATTA BAŞARILAR”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3'üncü Olağan Kurultayı'nda açıklamalarına şöyle devam etti; “Seçime girebilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 15 milletvekili istedik hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik. Bugün hesaplaşıyoruz. Hesap veriyorum, hesap soracağım sonra. Bu partide şımarıklık, hadsizlik, saygısızlık bitmiştir. Başarısızlık varsa sorumlu benimdir. Başarı varsa sizindir. Kılıçdaroğlu’ndan randevu aldım gittik. İki parti yerel seçimlere birlikte gitmeyi teklif ettik, sonuçta bir başarı çıktı. Beni en çok etkileyen, üzen ne oldu biliyor musunuz? Beni en çok üzen, İstanbul'un seçimini biz değil HDP kazandırdı. Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş. İnsafınız kurusun, anlıyorum korktunuz. 
Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedildi. Pek çok sebep sayılabilir. Önemli olan bundan ders çıkarmaktır. 1 ay boyunca konuşmadım ve izledim. Önce sayın Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürüdüler sonra baktılar ipin ucu kaçtı birdenbire olağan şüpheli Meral Akşener ve İYİ Parti gündeme geldi. 45 ilde sadece kendi seçmenimizin olduğu mitingler yaptık. Teşkilatlarımız İYİ Parti'ye ve sayın Kılıçdaroğlu'na 1 oy istedi. Anlıyorum eşitlemeye çalışıyorsunuz. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.