Hava Durumu

Kadriye İri yeniden başkan !..

İyi Parti Bor İlçe Başkanı Kadriye İri, gerçekleştirilen 3. Olagan Kongrede oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2022 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Kadriye İri yeniden başkan !..

ÜYELER YENİDEN "KADRİYE BAŞKAN" DEDİ 

İYİ Parti Bor İlçe Olağan Kongresinde güven tazeleyerek  yeniden başkan seçilen Kadriye İri, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek ülke gündemini değerlendirdi.  Başkan  İri,  Genel Başkan Meral Akşener’i örnek göstererek  gece gündüz çalışmak gerektiğini söyledi.

Kadriye İri, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Önümüzdeki seçimler 85 milyon insanın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ayarlarına dönmesi, 100 yıl önce kurulan bu Cumhuriyetin kurulduğu günkü gibi sağlam temeller üzerine oturtulması için çalışıyoruz. Fakirleşen, haksızlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa  mahkum edilen milletimizin  refaha kavuşturulması ve bu haksızlıklardan, yolsuzlukların yok edilmesi için kurulacak olan Türk Milleti’nin iktidarına katkı sağlamak amacıyla koşturmalarımızı, çalışmalarımızı ve çabalarımızı gösteriyoruz. Kadınlarımızın bu salonları doldurması bana büyük cesaret veriyor. Biz bir aileyiz. Bu ailenin lideri Meral Akşener’dir. Meral Akşener günde 6 saat uyuyor, 19 – 20 saat gecesini gündüzüne katarak hiç durmadan yorulmadan mücadele veriyor”

İYİ PARTİ BOR İLÇE BAŞKANI KADRİYE İRİ 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.