Hava Durumu

İYİ Parti'de toplu katılım

Niğde İyi Parti Niğde İl Başkanlığı  İl Divan Kurulu Üyeliklerine getirilen Eray Erşangur ve  Kuddusi Çelik ile birlikte 137 üyenin parti binasında düzenlenen tören ile rozetleri takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2022 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İYİ Parti'de toplu katılım

23. Dönem Niğde Milletvekili ve İyi Parti GİK Üyesi Mümin İnan şu açıklamalarda bulundu; "Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Hiç böyle kötü bir dönem yaşamamıştık. Dolasıyla bu kötü dönemlerin bitmesi için İyi Parti'nin iktidara yürümesi ile doğru orantılıdır. Bu katılım bizim iktidara yürümemiz için önemli birkatkı sağlamıştır." 


İyi Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun; "Az kaldı hep beraber iktidar olacağız. 20 senenin sonunda geldiğimiz nokta belli. Nedir geldiğimiz durum, genel çerçevede baktığımız zaman Türkiye'de neredeyse son on yılda yüzde 53 oranında tarımda bir azalma var. Şehirlere göç etti insanlar. Geçen sene 7 liraya aldığımız mazotu 30 liraya alabiliyoruz. İnsanlar şehirlere göç etti ama şehirlerde de iş bulamıyorlar. Buldukları işte de geçen senenin asgari ücreti ile 8 torba şeker alabiliyorlarken, bugün asgari ücret neredeyse iki katına çıkmasına rağmen 4 torba şeker alabiliyorlar. Alım gücü her geçen gün azalıyor. Sabit gelirli olan işçi arkadaşlarımıza Allah yardım etsin" 


Başkanlık Divanına atanan Kuddusi Çelik; konuşmasında teşekkür ederken, "Bundan sonraki mücadelemizi burada yapacağız. Hepinizin desteğini bekliyorum. Bizi kabul eden başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah herşey daha iyi olacak. Memleketimiz zor günlerden kurtulacak. Umutsuz değiliz." 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.