Hava Durumu

İlyas Salman, TKP'den milletvekili adayı oldu

Ünlü Yeşilçam Oyuncusu ve tiyatro sanatçısı İlyas Salman, Türkiye Komünist Parti’sinden(TKP) İstanbul milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İlyas Salman, TKP'den milletvekili adayı oldu

28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'ne bir buçuk aydan kısa bir süre kala; siyasi partiler milletvekili adaylarını belirlemeyi sürdürüyor.

"Sefil Bilo", "Çiçek Abbas", "Banker Bilo" ,"Dolap Beygiri", gibi çok önemli Türk filmlerinin başrol oyuncusu olan İlyas Salman milletvekili adayı oldu. Salman'ın adaylığı videolu olarak duyuruldu.

"Söz veriyorum: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım "

"Söz veriyorum: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım " sözleriyle paylaşılan videoda, Salman sözlerine şöyle devam etti:

"Descartes, bundan yüzlerce yıl önce 'İnsan düşünen hayvandır' demiş. Descartes, çok geç kalmış bir düşünür. 21. yüzyılda insan, seçmesini bilen bir hayvandır. Şöyle düşünüyorum: Dünyada en çirkin kokan şey, saklanan düşüncedir. Para bile saklandığı zaman kokar, ama saklanan düşünce kadar pis kokamaz. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur. Bu seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden milletvekilliğine adaylığımı koydum. Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.