Hava Durumu

İleri: “NE CUMHUR, NE MİLLET TEK YOL MEMLEKET”

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri, Niğde İl Başkanlınlığını ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2022 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2022 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İleri: “NE CUMHUR, NE MİLLET TEK YOL MEMLEKET”

"İNCE OLMAZSA, ERDOĞAN'IN KARŞISINDAKİ ADAYI DESTEKLERİZ" 

Parti binasında basın mensuplarına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı İleri, şuanda her hangi bir partiyle ittifak yapmadıklarını ve Cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce olduğunu söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığını kazanamaması halinde ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısındaki adayı destekleyeceklerini de ifade etti.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri, iktidara geldiklerinde Türkiye’nin sokaklarında ve parklarında insanların yeniden gülerek dolaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalıştıklarını ve bunu başaracaklarına emin olduklarını ifade etti.

İleri, “İktidara geldiğimizde, sokaklarında, parklarında insanların yeniden gülerek, gülümseyerek dolaşabildiği bir Türkiye'yi yeniden yaratmaya çalışıyoruz ve bunu başaracağımıza eminiz. Bu kavgadan biz galip ayrılacağız. Mevcut iktidarı da, bu beceriksiz muhalefeti de oradan indireceğiz. Türkiye'nin yönetimine geleceğiz inşallah. Önümüzdeki seçimlerde bu mücadeleden, bu onurlu mücadeleden de başarılı ayrılacağız. Bunun için de hep beraber bir mücadele veriyoruz. Bu zor bir mücadele fakat büyük başarılarda zor şartlarda kazanılır. Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde belirtmiş olduğu gibi Türkiye şu anda her noktasında her santimetre karesinde büyük bir kuşatılmışlıkla karşı karşıya. Bunun için de harekete geçmek bizim açımızdan bir seçenek değil bir zorunluluk. Bu zorunluluğun bilincindeyiz. Ve bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.

“İTTİFAK ARAYIŞIMIZ YOK TEK YOL MEMLEKET”

Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri, Memleket Partisi'nin şuanda hiçbir partiyle ittifak halinde olmadığını belirtti. İleri, “Biz şu anda hiçbir ittifakın içerisinde yokuz. Ne Cumhur İttifakı'nda, ne Millet İttifakı'nda. Sol partilerde şimdi bir ittifak kurdular, biz bu ittifakların hiçbirisinde yokuz. Biz ittifakların seçime çok yaklaşıldığında kurulabileceğini düşünüyoruz. Çünkü ittifakları çok erken kurmak partileri omurgasızlaştırıyor. Yani partileri ilkelerinden uzaklaştırıyor. Siz ilkelerinizi ortaya koyarsınız, oy oranınıza bakarsınız seçimlere bir müddet kala, ittifak kurmanız gerekiyorsa kurarsınız. Biz böyle bakıyoruz. Zaten sloganımızla ne cumhur, ne millet tek yol memleket. Biz her partiyle iletişim halindeyiz.  Öyle kurulmuş bir ittifak yok, fakat olmayacağı anlamına da gelmez. Şuan an değil ama seçimler yaklaştıkça oy oranlarımıza bakacağız. Türkiye'nin o zamanki konjonktürünü değerlendireceğiz ve bir ittifak yapacaksak o zaman kamuoyuna bir günde açıklarız‘’ diye konuştu.

“İNCE OLMAZSA, ERDOĞAN’IN KARŞISINDAKİ ADAYI DESTEKLERİZ”

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İleri, “Genel Başkanımız bu konuda çok net açıklamalarda bulunuyor. Biz ekip olarak da aynı düşüncedeyiz. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olacağını düşünüyoruz. Velev ki bizim genel başkanımız ikinci tura kalmazsa, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki muhtemelen millet ittifakından bir aday olacaktır. Öyle bir durumda Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısındaki adayı destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'yla hiçbir işimiz olmaz bizim” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Niğde İl Başkanı Aynur Balkır ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri’ye teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.