Hava Durumu

Deva Partisi Niğde İl Başkanı Gümüş aday adaylığını açıkladı !.

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı Deva Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı..

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Deva Partisi Niğde İl Başkanı Gümüş aday adaylığını açıkladı !.

Deva Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş yaptığı basın açıklamasında şunlara değindi; 

"Değerli arkadaşlar 2021 tarihinden beridir, Deva Partisinin Niğde İl başkanlığı görevini yürütüyorum. Vatana ve milletimize hizmet etmek aşkıyla çıktığımız bu yolda bendeniz ve her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarımla çok güzel işler yaptık. Niğdeli hemşerilerimizle hemhal olduk dertlerini, tasalarını dinledik ve çözüm yolları sunduk. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül ve çalmadığımız kapı kalmadı. İnşallah Deva Partimizin iktidarında yapacaklarımızı anlatarak bu zor ve sıkıntılı günlerde sizlere bir nebze olsun umut olmaya çalıştık.
Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Beyefendi’yi şehrimizde ağırladık ve kendisine olan teveccühü görmek bizleri çok memnun ve mutlu etti. İl başkanlığı yaptığım bu zaman zarfında canla başla çalışan il yönetimime, ilçe ve belde başkanlarıma huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim.
    Geçtiğimiz bu zorlu süreçte yüksek seçim kurumunun milletvekilliği seçimlerini açıklamasından sonra partimizde milletvekilliği aday adaylığı süreci başladı Deva Partisi bayrağı altında Türkiye Cumhuriyetine hizmet etmek için aday adayı olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı partimizin il merkezine davet ediyorum. İl başkanı olarak son görevimi ve çağrımı yaptıktan sonra sizlerle bir kararımı paylaşmak istiyorum.
    Kıymetli arkadaşlarım ve sayın basın mensupları Deva Partimizin il başkanı olduğun andan itibaren ülkeme ve milletime faydalı olmak için yılmadan, yorulmadan çalışmaya başladım. Niğdeli hemşerilerimizin geleceği ve refah seviyesini arttırmak için neler yapabiliriz. Bunların plan ve programını yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Köylümüzden çiftçimize, işçimizden memurumuza, öğrencilerimizden yavrularımıza kadar bu güzel ülkenin güzide vatandaşlarına hizmet etmek ve onları hak ettikleri yaşam standartlarına çıkaracak tüm eylem planlarımız hazırdır. Güzel Niğde’mde hiçbir baba maddi sıkıntılardan dolayı ailesine karşı başı eğilmesin diye çalışacağız, hiçbir çiftçimizi yokluğa mahkûm etmeyeceğiz, geleceğimizin yegâne sermayesi olan gençlerimize daha uygar bir ülke ve şehir bırakacağız’’ NE OLURSAN OL GEL DEĞİL’’ NE OLURSAN OL BEN GELİRİM. Diyerek tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak ve kuşatacağız. Bizler ülkemizi hak ettiği yerlere getirmek için yakınlarımızı, eş, dost, akrabalarımızı değil; liyakat ve ehliyet  sahibi olan insanlarımızı görevlendireceğiz..  Bu mübarek topraklarda yeniden Yunuslar, Mevlanalar, Hacı Bektaşlar yetiştireceğiz. Bu ve buna benzer düsturlarla geldiğimiz bu noktada da milletvekilliği aday adaylığımı siz basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
    Sayın genel başkanımız Ali Babacan ve Altılı Masa olarak demokrasinin olmazsa olmazı olan parlamenter sisteme geçecek ve bu güzel yurdu kimsenin iki dudağı arasına bırakmayacağız. İnşallah kurulacak yeni parlamenter sistemin bir milletvekili olarak siz vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyorum.
     Kıymetli arkadaşlarım ve değerli basın mensupları Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ile çıktığımız bu kutlu yolda bizlerin hayalleri var. Yeniden ekonomisi güçlü bir Türkiye, lirası yabancı paralar karşısında kıymetli bir Türkiye, kimsenin aç yatmadığı bir Türkiye, hırsızın, yolsuzun, torpilin, adam kayırmanın olmadığı bir Türkiye, kimsenin ötelenmediği, örselenmediği 85 milyonu kardeş olan bir Türkiye, hayallerimiz var ve bu hayalleri hakikate çevirecek güç ve donanımımız var. Ülkemizi çağdaş milletler içerisinde güçlü hale getirmek için sizleri de bu kutlu bayrağın altına davet etmekten onur ve şeref duyarım. Katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Niğdeli hemşerilerimi en samimi duygularımla selamlar hürmetlerimi sunarım."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.