Hava Durumu

CHP Niğde, Adem ile devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi'nde tek listeyle yapılan seçimde mevcut isim Erhan Adem, yeniden İl Başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
CHP Niğde, Adem ile devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut İl Başkanı Erhan Adem, tek listeyle yapılan seçimde yeniden CHP Niğde İl Başkanlığına seçildi. Kongrede Güven tazeleyen Adem, ”Partimizin 100'üncü yılında tekrar İl Başkanı olmaktan onur duydum, katkı veren, destek olan bütün partililerimize teşekkür ederim. İnanıyorum ki 2024 yılı yerel seçimler partimizin zaferiyle sonuçlanacak ve bütün ülkemize geçtiğimiz süreçte olduğu gibi bu süreçte de nasıl belediye başkanlığı yapılırı göstereceğiz. CHP her zaman ezilenin, garibanın sesi olmaya devam edecek.”dedi. 

Kongreye, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, CHP'li ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.