Hava Durumu

CHP'Lİ ADEM: ERKEN SEÇİM KAPIDA!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, erken seçim iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Adem: "İktidar erken seçim için hazırlanıyor, ihale veriyor" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2022 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
CHP'Lİ ADEM: ERKEN SEÇİM KAPIDA!

"ERDOĞAN'IN TEKRAR ADAY OLABİLMESİ İÇİN SEÇİM ŞART"

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem açıklamasında; "Resmi Gazete'nin bugün sayısında yer alan "İhale İlanları" bölümünde dikkat çeken bir ilan vardı. Devlet Malzeme Ofisi'nin açtığı ilanda Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) ihtiyacı olarak oy verme kabini satın alımı için ihale açıldığı belirtildi. Açık teklif usulüyle yapılacağı belirtilen ve 23 Mart'ta açılan ilanın ihale tarihi ise 7 Nisan olarak belirlendi. İhaleye başvurmak isteyenlerin, ilk tekliflerini yazılı olarak bildireceği, sonrasında ise sözlü olarak tekliflerini sürdüreceği belirtildi.

Diğer taraftan, iktidarın seçime ilişkin ciddi müdahalelerin olduğu kanun teklifi AKP ve MHP'nin oylarıyla Meclis Anayasa Komisyonu'nda kabul edildi. Böylelikle iktidarın sürekli seçim yok dediği erken seçim tartışmalarının sürdüğü bir zamanda YSK için yayınlanan oy verme kabini ihalesi dikkat çekti. Ben bu konuyla ilgili geçmişte de açıklamalarda bulundum. Erken seçim mutlaka yapılacak dedim. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olabilmesi için erken seçim şarttı. Öyle de olacak. Fakat hezimete uğrayacaklar. Halk bu defa affetmeyecek. Biz biliyoruz ki o sandıklardan büyük bir çoğunlukla Millet İttifakı  çıkacak. Türkiye yeniden refaha, muasır seviyeye ulaşacak" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.