Hava Durumu

CHP'den gazeteciler günü mesajı!..

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
CHP'den gazeteciler günü mesajı!..

CHP NİĞDE İL BAŞKANI ERHAN ADEM GAZETECİLERİ UNUTMADI

Çalışan gazeteciler kadar, işsiz kalan, iş bulamayan, tek başına kurumlardan bağımsız doğruları anlatmayan çalışan gazetecilerin de gününü kutlayan CHP’li Adem yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kalemini doğrudan ayırmayan, halkın bekası için haber yapan, tehditlere, baskılara boyun eğmeden erdemlice bildiği doğruyu eksiksiz olarak anlatan gazeteciler başta olmak üzere, gece gündüz demeden, kimi zaman tehlikeli yerlere dahi herkesten önce ulaşarak bu mesleği aşkla icra eden ilimizin ve ülkemizin tüm gerçek gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.”

BAŞKAN DAVARCI'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Başkan Davarcı:' Gazetecilik en şerefli mesleklerden bir tanesidir." dedi. 

"TAKDİRE ŞAYAN BİR MESLEK İCRA EDİYORLAR"

Kamil Davarcı yaptığı yazılı basın açıklamasında; "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan medya ve basın, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır.


Halkı doğru bilgilendirmek amacıyla yer, konum, zaman farketmeksizin her şart, her koşul altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri tüm Türkiye'nin takdirini toplamaktadır. Görevini layıkıyla yapan, doğru haber neyse onun peşinden koşan, tarafsız ve objektif olan tüm gazeteciler takdire şayan bir meslek icra etmektedir. Bu vesileyle başta Niğde halkına daha sonra tüm Türkiye'ye verdikleri hizmetten dolayı  tüm basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, mesailerinde kolaylıklar, görevlerinde başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.