Hava Durumu

Baran Medya Haber'e konuk oldu

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, "Sema Tekeli ile Gündem Özel" programında projeleri ve gündeme samimi açıklamalarda bulundu. Medya Haber Sitesi ve Kent Türk TV ortak yayınında konuşan Baran, projeleriyle Bor'u geliştirmek istediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2022 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2022 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Baran Medya Haber'e konuk oldu

Doğup büyüdüğü ilçede belediye başkanı olmanın gurunu yaşadığını ifade eden genç başkan, Bor'da 10 yıl belediye başkanlığı yapmış babası Yahya Baran'ın tecrübesinden de faydalandığını dile getirdi. 


31 Mart 2019 yerel seçimlerinden zaferle çıkan Serkan Baran, pandemi süreci ve dünya genelinde etkisini sürdüren ekonomik daralmaya rağmen bazı projelerinde gecikmeler olduğunu ancak olumsuzlukların çalışmalarına engel olamadığına değindi. 

Başkan Baran; Bor İmar Planı değişikliği, ilçenin bazı bölgelerinde yaşanan su sorunu, güneş enerji santrali GES Projesi, alt yapı üst yapı projeleri, ilçe merkezinde yaşanan esnaf sıkıntıları, Bor OSB'ye yatırımcı kazanma çabaları, ulaşım sorunu, kadın kooperatifinin çalışmaları gibi bir çok konuya değindi. 

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ın; Medya Haber Sitesi ve Kent Türk TV ortak yayınında yaptığı ve bir çok konuya değindiği programı aşağıdan izleyebilirsiniz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.