Hava Durumu

AK Parti’nin mahalle toplantılarına devam ediyor !..

AK Parti Niğde İl Başkanlığınca, “Bizim Mahalle AK Mahalle” adıyla, kent merkezindeki mahallelerde düzenlenmeye başlanan toplantılar, yoğun katılımlarla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
AK Parti’nin mahalle toplantılarına devam ediyor !..

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerinin birinci ağızdan alındığı toplantıların, ilçe ve beldelerde de yapılması planlanıyor. 

AK Parti Niğde İl Başkanlığının hayata geçirdiği uygulama kapsamında mahalle sakinleri; milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra partinin il ve ilçe yöneticileriyle bir araya geliyor.  
VATANDAŞIN TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLENİYOR 
Parti müzikleri eşliğinde çeşitli ikramların da sunulduğu toplantılarda vatandaşlar hem yaşadıkları çevrenin sorunlarını hem de şahsi taleplerini; milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarına iletme imkanı buluyor. 
Mahalle sakinlerinin ilettikleri sorun ve talepler ilgili birimler tarafından tek tek not edilerek, en kısa süre içinde çözümünün sağlanması için yetkililer harekete geçiriliyor. 
Bugüne kadar kent merkezindeki 7 mahallede düzenlenen ve diğer tüm mahallelerde de düzenlenmesi düşünülen “Bizim Mahalle AK Mahalle Toplantılarının” ilçe ve beldelerde de hayata geçirilmesi planlanıyor. 
YOĞUN KATILIM 
Mahallelerde AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılara MKYK Koordinatörü Davut Şiviloğlu, Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Tektin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Mahalle Başkanları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katılıyor. 
İL BAŞKANI, MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI…
Toplantılarda İl Başkanı Ömer Kılıç hem merkezi hükümet hem yerel yönetimler açısından Niğde’de hayata geçirilen projeler ile devam eden ve proje aşamasında olan yatırımları sıralıyor. 
Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ise bakanlıklar nezdinde yapılan girişimler ile Niğde’ye yapılacak yatırımlara yönelik yaptıkları çalışmalardan bahsediyor.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise belediye hizmetleri, Niğde Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladıkları projeler ile bakanlıklarla ortak olarak yürüttükleri çalışmaları detaylı bir şekilde katılımcılara aktarıyor. 
KILIÇ: “SORUNLAR BELİRLENİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR”
AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, düzenledikleri mahalle toplantılarının yoğun ilgi görmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantılarda, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerinin ilk ağızdan değerlendirildiğini belirten Kılıç, sorunları çözümüne yönelik çalışmaların da yine birinci dereceden sorumlular tarafından yapıldığını ve en kısa süre içinde sonuç alınmaya özen gösterildiğini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.