Hava Durumu

Ak Parti mahalle toplantılarına başladı !..

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan mahalle toplantıları, Selçuk, Aşağıkayabaşı ve İlhanlı Mahalleleriyle devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2022 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2022 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ak Parti mahalle toplantılarına başladı !..

Mahalle toplantılarına, Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İl Başkanı Ömer Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, partililer ve vatandaşlar katıldı. 


Toplantılarda söz alan Milletvekili Gültekin; “Bizler Niğdemiz ile Ankara arasında köprü görevi görerek İlimizin yatırım, istihdam alanında şahlanması için büyük gayret sarfediyor ve hamdolsun sizlerin desteğiyle bunu başarıyoruz. Yollar, köprüler, alt yapı üst yapı çalışmalarımız ve Niğdemizin çehresini değiştirecek olan Kale Projemiz ile Niğdemiz Anadolunun Parlayan Yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" şeklinde konuştu. 


Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ise Niğde'de ve ülke genelinde gerçekleştirilen hizmetlerden bahsederek dün ve bugünün mukayesesini yaptı. Kılıç “Eski Türkiye’de hastane köşeleri, tüp, benzin kuyrukları vardı. Bugün vatandaşına en üst kalitede hizmet veren bir devlet, öğrencisini KYK ‘ları ile dışarıda bırakmayan, yaşlısına ilaç kuyruğu bekletmeyen, hastanede rehin almayan bir devlet var. Niğde'de 2023'te 3-0 yaparak Ankara'da elimizi daha güçlü hale getireceğimize inancımız tamdır" şeklinde konuştu. 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak konuşmasında Merkez İlçe’de Teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden bahsetti. Şafak konuşmasında; “Ak Parti hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam eden, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket eden, bundan dolayı da merkezine Milleti alan bir davanın adıdır. Sizler hizmetin en güzelini hakediyorsunuz. Bugün burada gördük ki Selçuk mahallemiz hizmetleri görüyor ve 2023 ‘te de AK Parti ile yola devam diyor.” İfadelerini kullandı.

Toplantı karşılıklı soru, cevap şeklinde devam etti. Toplantı vatandaşlarla fotoğraf çekinilmesi ve güzel temennilerle sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.