Hava Durumu

Ak Parti'de istifalar devam ediyor!..

Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak'ın istifasının ardından ilçelerden de istifa haberleri geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 02:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2023 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ak Parti'de istifalar devam ediyor!..

Geçtiğimiz gün Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifasını duyurun Mehmet Ali Şafak'ın ardından Ak Parti Niğde Kadın Kolları Başkanlığı görevini bırakacağını duyuran Gülsüm Temur'dan sonra istifa haberler bu sefer ilçelerden geldi. Yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olabilmek için görevinden istifa eden Ak Parti Altunhisar İlçe Başkanı Yavuz Hira, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; ”Teşkilat olarak Son toplantımızı yaptık.16 Kasım 2022 Tarihinde Altunhisar ilçe başkanlığı görevine atanmam ile birlikte 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Niğde'de Ak parti olarak en yüksek oy almamızda Katkısı olan başta Teşkilatımıza ve emeği geçen herkeze Partim ve Şahsım adına teşekkür ederim..Belediye başkan Aday adaylığı sebebi ile Bugün itibariyle görevi bırakıyorum..Seçilecek olan ilçe başkanına başarılar diler saygılarımı sunarım” dedi.

Aynı saatlerde istifasını duyuran bir diğer isim olan Ak Parti Ulukışla İlçe Başkanı Göksel Akçam ise sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi; ”Saygıdeğer Ulukışlalı hemşehrilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.  Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Ulukışla İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum”

Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Cavat Temur'da sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Temur açıklamasında ''13 Kasım 2013 tarihinde AK Parti Genel Merkezimizin takdirleri ile AK Parti Niğde Çiftlik İlçe Başkanı olarak çıktığımız yolda görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla mücadele içinde olduk. Bu süreç içinde referandum genel seçim yerel seçim olmak üzere 12 Seçimlde de melendizde hep başarılı çıktık.
Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Çiftlik İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda bugün itibariyle istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Çamardı İlçe Başkanı Yasin Kurudere'de sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. Kurudere yaptığı paylaşımda; ''Haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik 2017 de başlattığımız kutlu davamıza Genel merkezimizin Ve cumhur başkanımızın tensipleriyle ilçe başkanlığı görevimizi başarıyla yürüttük Akdavamızı alnımız Akıyla tamamladık. Bu görevde bizimle beraber yol yürüdüğümüz yönetim kurulu arkadaşlarımıza gençlik ve kadın kolları Başkanlarımızla ve tüm halkımıza ve teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum bugün itibariyle ilçe başkanlık görevini bıraktım Ak davamızı daha ileri taşımak için var gücümüzle Reisimiz cumhur başkanımızın emrideyiz” ifadelerini kullandı.

Yavuz Hira

Göksel Akçam

Gülsüm Temur

Mehmet Ali Şafak

Cavat Temur

Yasin Kurudere

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.