Hava Durumu

Geç Kalmadan, Genç Kalın

Cildinizi güzelleştirmek için kimyasal ürünler artık kullanmanız gerekmiyor. İşte işin sırrı...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Geç Kalmadan, Genç Kalın

Baharın gelmesiyle beraber cildinizi güzelleştirmek her kadının hakkı.

 Tabiki cilt tiplerine göre işlemler farklılaşır. Yağlı cilt tipine sahip olan bir insanın temizleme sütü kullanırken kuru cilt tipine sahip birinin ise temizleme jelini kullanması gerekir. Cilt tipine uygun olmayan bir tonik, jel, krem kullanmak cilde zarar vermektedir.

Doğal güzelliklerin sırrını şöyle: Yaş Maya/Kuru Maya ve Süt (Karma ve Kuru Ciltler İçin), Yumurta Akı Maskesi (Tüm Cilt Tipleri İçin), Ballı Süt Maskesi, bu tarz ve benzer maskeleri  uygularken aynı zamandada bakım yağlarıda kullanabilirsiniz.

Doğal Yollarla Cilt Beslenmeli 

Zeytinyağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Argan Yağı, Badem Yağı, Jojoba Yağı, Lavanta Yağı, Kantaron Yağı, Hindistan Cevizi Yağı özellikle memnun kalınan yağlardır. Hepside cilt lekelerini temizlemede, doğal maskelerin içlerinde kullanılabilicek ürünlerdir.

Cilt bakımı sonrasında bol bol güneş kremi kullanılmalıdır. Güneş kremini sürdükten sonra  12 saat boyuncada cildinize herhangi bir şey sürmemeniz gerekmektedir. Dört mevsim güneş kremini kullanılabilirsiniz yazın güneşin zararlı ışınlarından korurken kışında toz hava bulutlarınında korur. Cildi doğru beslemek cilde verebileceğiniz en güzel hediyedir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.