Hava Durumu

Calmio’dan hastaneye 300 bin liralık bir bağış daha!..

Yaptığı bağışlar ve yardımlar ile adından sıkça söz ettiren Calmio, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni bir bağışla daha gündeme geldi.  

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Calmio’dan hastaneye 300 bin liralık bir bağış daha!..

Niğde’nin önemli kuruluşlarından biri olan Calmio Süt Ürünleri A.Ş. ve Kendirli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kendirli, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 300 bin lira değerinde bağış yaptı.  

Niğde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet sürdüren, Calmio Süt Ürünleri A.Ş. ve Kendirli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kendirli, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaptığı bağışla, hastanede göz ölçümü için oluşan yoğunluğu azaltmak adına, 220 bin lira değerinde ‘Göz Ölçüm Cihazı’ ve 80 bin lira değerinde 2 Adet ‘Gözlük Kutusu Deneme’ bağışladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Niğde’de hayırseverlerimiz hastanemizin her daim yanında. Daha önce göz polikliniğimize cihaz ve malzeme desteğinde bulunan Kendirli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kendirli tarafından hastanemizde göz ölçümü için oluşan yoğunluktan dolayı ve yeni başlayan göz hekimlerimizin yoğunluğunu azaltmak için polikliniklerimizde kullanılmak üzere Göz Ölçüm Cihazı ve Gözlük Deneme Seti bağışladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönelik yaptığı katkılar dolayısıyla Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya tarafından, Calmio Süt Ürünleri A.Ş. ve Kendirli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kendirli’ye plaket hediye edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.