Hava Durumu

Ünlü modelden depremzedelere yardım

Dünyaca ünlü 26 yaşındaki ABD'li model Bella Hadid, New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ünlü  modelden depremzedelere yardım

Dünyaca ünlü 26 yaşındaki ABD'li model Bella Hadid, ülkemizde 11 ilde yıkıma neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı. Türkevi'ndeki gönüllülere yardım ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 11 ilimizde büyük yıkımlar ve 44 binin üzerinde can kaybımız oldu. Türkiye'ye Dünya'nın dört bir yanından yardım gelirken Filistin kökenli dünyaca ünlü model Bella Hadid'te bu duruma sessiz kalmayarak, ABD'nin New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret etti.


Başkonsoluk tarafından Türkiye'ye davet edildi
New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ile görüşen Hadid, Türkiye'nin en sevdiği ülkelerden biri olduğunu belirtti. Özgür de Türk lokumu verdiği Hadid'i Türkiye'ye davet etti.
Ünlü model, gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu, tekrar geleceğini söyledi.


Hadid, depremden bu yana Türkevi'nde yoğun yardım çalışmaları yürüten gönüllülerle de fotoğraf çektirdi.


Hadid; "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum." mesajını paylaşmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.