Hava Durumu

Ünlü K-Pop grubundan ayrılık mı geliyor?..

Güney Kore’nin güzel müzisyenlerinden ve 'Blackpınk' gurubunun sevilen yüzü olan Kim Ji-soo guruptan ayrılacağına dair söylemler ortaya atılmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ünlü K-Pop grubundan ayrılık mı geliyor?..

Kim Ji-soo, 3 Ocak 1995 tarihinde Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki Gunpo şehrinde doğdu. Lise yıllarında okulunun drama kulübü'nün seçmelerine katılım sağlamış ve kazanarak oyunculuk adına ilk deneyimlerini elde etmiştir.
Kim Ji-soo, 2011 yılında YG Entertainment tarafından düzenlenen bir kadın idol grubu seçmelerine Lee Eun-Mi'nin "I Have A Lover" adlı şarkısıyla katıldı. Büyük bir başarıyla seçmeleri geçti. 2013 yılından itibaren Blackpink grubunda olacağı sinyali verilen Jisoo, 1 Haziran 2016 yılında Blackpink grubunun 3. üyesi olarak tanıtıldı ve 8 Ağustos'ta grup arkadaşları Lisa, Rosé ve Jennie ile birlikte söylediği "BOOMBAYAH" adlı şarkıyla çıkışını gerçekleştirdi.

KARİYERİNE TEK BAŞINA MI DEVAM EDECEK?
Mayıs 2022’de verdiği bir röportajda kariyerine tek başına devam etmekle ilgili bazı tereddütlerinin olduğunu dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde Osaka konserine katılmaması ile birlikte Jisoo'nun gruptan ayrılacağı iddiaları günden güne yayılmaya devam etti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen hem hayranları hem de müzik camiasında büyük bir merak konusu olarak kalıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.