Hava Durumu

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ, NE OLDU? Sema Pınar kavgası gündem oldu! Olaylı kavga sonrası acil durum konseyi!

Survivor All Star 2024 yeni bölümünde Sema ve Pınar birbirine girdi. Geldiği günden beri bir türlü yıldızı barışmayan Sema'nın Pınar'a tekme attığı görülürken, şoke eden olay sonrası Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. İlk olarak diğer yarışmacıları dinledikten sonra konunun değerlendirileceğini söyleyen Ilıcalı, gecenin sonunda Sema ile yaptığı özel konuşmada kararını açıklayarak, "Yaşanan bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız." dedi. Öte yandan Nagihan, kavganın atletizm olimpiyatlarına dayandığını söyleyerek şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ, NE OLDU? Sema Pınar kavgası gündem oldu! Olaylı kavga sonrası acil durum konseyi!

Survivor Sema Aydemir, gece saatlerinde Pınar ile sohbetlerinde birden gerilim arttı. Sema'nın "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın. Bir hakaret daha edersen... " sözünün üzerine, Pınar'ın 'sana mı sorucam' dedi ve Sema Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme attı. Ve ikiliyi arkadaşları ayırmaya çalıştı.

Sema'nın Pınar'a saldırdığı anlarda araya Nagihan ve Atakan girdi. Sinirlerine hakim olamayan Sema, "Saçımı nasıl yoldun.... Sen kimsin. Olimpiyat barajını da mı sen geçirdin bana" demesi Pınar'ı daha fazla öfkelendirdi.

Kavga sonrası eleme adayının belirlendiği oyunda Pınar ve Sema'nın olmayacağı Murat Yıldırım tarafından açıklandı. Olayı öğrenen Sema'nın kardeşi Seda ise gözyaşları içinde oyundan ayrıldı.

Yeni bölümde yaşanan olay sonrası Acil Durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, yarışmacıları dinledi. Nagihan, bütün hikâyenin bir önceki Survivor ve 2017 yılına dayanan olimpiyatlarda madalya aldıktan sonraya dayandığını söyledi. Merve Aydın ve Pınar Saka'nın da olimpiyatlarda olduğunu dile getiren Nagihan, "Pınar ile Sema'nın anlaşamadığı ve orta yolu bulamadığı kan davası var. 'Benim hakkımdı, senin hakkındı.' Aslında net olan bir şey vardı atletizmde saniyeler konuşur. O zamanki madalyayı aldığımız dönemde hocamız bizi öne sürdü. Çıktığımızda da en iyi dereceyi yapıp madalya getirdik ülkemize. Ama bu bir türlü atlatamadık üzerimizden. Burada da hiçbir olay olmadan bilenmiş 2 yarışmacı vardı. İkisi de iyi arkadaşım iyi anlaşırım. Ama koruma noktasında da ben de ne yapacağımı bilemedim. Kendimi olayın içerisinde buldum." dedi.

Olaya şahit olan yarışmacıları dinledikten sonra açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı; "Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan." dedi.

Yarışmanın ilerleyen dakikalarında da Sema ile konseyde yalnız konuşan Ilıcalı, "Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik. Sonrasında da bir kanaate ulaştık." dedi. Pınar'ın ise olmaması Pınar diskalifiye mi oldu sorusunu beraberinde getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.