Hava Durumu

Koç, yeni limanlara yelken mi açtı!..

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda evliliklerine son vermişlerdi. Koç, çıktığı konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü isimin, ''Hayatınızda birisi var mı?'' sorusuna verdiği cevap şok etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Koç, yeni limanlara yelken mi açtı!..

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile güzel oyuncu Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde nikah masasına oturmuş ardından 5 aylık evliliklerinde yollarını ayırma kararı alarak, 8 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı.
Özdemir ve Koç, 5 ay süren evliliklerini bitirme kararı aldıklarını şu sözlerle, sosyal medyadan duyurmuşlardı; "Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."
Konser maratonuna tam gaz devam eden Oğuzhan Koç, Jolly Joker Vadi İstanbul'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı sahne öncesinde gazeteciler ile bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Gazetecilerin ''Hayatınızda birisi var mı?'' sorusuna ise şaşırtan bir yanıt verdi. Koç, ''Bilmiyorum, bakacağız. Belki de siz göremiyorsunuz'' diyerek akıllarda merak uyandıran soru işareti bıraktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.