Hava Durumu

Hadise yeni limanlara yelken mi açıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ve Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hadise yeni limanlara yelken mi açıyor?

Söylemezsem Olmaz'ın yeni yorumcularından Ebru Şancı, Hadise ile Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile aşk yaşadığını iddia etti. Hadise'nin Icardi'den hoşlandığını ve tanışmak için yakın markaja aldığını söyleyen Ebru Şancı, "Hadise normalde maça giden biri değildir ama dün akşam Galatasaray maçına gitti. Yakında herkes duyar" dedi.
Geçtiğimiz sene eylül ayında Mehmet Dinçerler ile boşanan 37 yaşındaki Hadise’nin yeni bir ilişkiye yelken açtığı ileri sürüldü. Eski Galatasaraylı Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı, yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz programında Hadise ile çapkınlıklarıyla tanınan 29 yaşındaki yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin aşk yaşadığını iddia etti.
“HADİSE,ÜNLÜ FUTBOLCU ICARDI’DEN HOŞLANMIŞ”
Canlı yayında Hadise ve Icardi arasındaki yakınlığı bir hafta önce öğrendiğini söyleyen Şancı, “Galatasaraylı bir futbolcunun eşinden öğrendim ve çok net bir şekilde söyledi. Hadise geçen haftalarda yakınlarına Icardi’den elektrik aldığını ve hoşlandığını söylemiş. Hadise tanışmak için Icardi’yi markaja almıştı dün de Galatasaray maçına gitti, normalde gitmez. Hadise’nin maça gittiği kişi de Mertens’in eşi. Icardi de Hadise de çapkınlığıyla bilinen isimler. Wanda Nara ile evliliğinden 3 çocuğu var. Biz şimdiden söyleyelim yakında duyulur zaten” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.