Hava Durumu

Hadise’den Feryat şarkısı ile gönderme

Son zamanların çok konuşulan isimlerinden olan ünlü şarkıcı Hadise yeni şarkısı Feryat’ı yayınladı. kısa sürede şarkı trend listesinde yerini almayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hadise’den Feryat şarkısı ile gönderme

Son şarkısında eski eşi Mehmet Dinçerlere gönderme yaptığı iddia edildi.  Hadise’nin şarkısı 14 Nisan’da çıktı. Geçen sene aynı tarihte Mehmet Dinçerlerle imam nikahı kıyılan Hadise’nin eski eşine gönderme yaptığı iddiası şarkının sözlerinden yola çıkıldı.

Hadise feryat şarkısının tanıtımını sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı: "Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanan duymadığı... Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım... Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerinden söküp atmak istedim. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra, çağıra feryat etmek istedim...

Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim..."

İşte şarkının nakaratı…

Çok mu zor çok mu imkansız

Sen de yan benle vicdansız

İnsan aşksız olmaz aşk insansız

Mutluluk yok feryat isyansız

Hadise’nin paylaşımının ardından Mehmet Dinçerler’den cevap gecikmedi. Daha önce çekindiği deniz kıyısından attığı bir  fotoğrafı paylaştı. Hangimiz daha çok Feryat ediyor der gibi baktığı fotoğrafını Hadiseyle birlikteyken çekindiği iddia ediliyor.Dinçerler Hadisenin hayranlarından tepkiler gelince kısa bir süre sonra paylaşımını sildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.