Hava Durumu

Hadise'den çok özel açıklamalar!

Önceki akşam Harbiye’de konser verden Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar şovlarıyla da seyirciden tam puan aldı. Ünlü şarkıcı şarkı aralarında hayranları ile dertleşti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Hadise'den çok özel açıklamalar!

Cesur sahne şovları, verdiği pozlar ve tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, hız kesmeden konser vermeye devam ediyor. Şarkılarıyla hafızalara kazınan Hadise, Mesleğine olan hassasiyetini açıkladı.Hadise “Sevilmek, sayılmak kadar güzel bir his yok. İstanbul'da konser olunca dostlarım da geliyor. Zaten duygusal bir kadınım, onlar olunca başka bir his oluyor. Bu gece hayatımda ilk kez sahneye çıkıyor gibi heyecanlıyım” dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, boşanma haberini Instagram hesabından şu açıklamayla duyurmuştu: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim.Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Son dönemde hem dansları hem de iddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise şimdi ise sosyal medya sayfasından dans ettiği anları paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.