Hava Durumu

Fashion Week İstanbul'da göz alıcı defile

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen Fashion Week İstanbul'da ikinci gün geride kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2022 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2022 09:30
Kaynak: İGF Haber
Fashion Week İstanbul'da göz alıcı defile

İSTANBUL (İGFA) - Dijitalle fizikseli bir araya getiren hibrit yapısıyla 18Mart 2022 tarihine kadar devam edecek olan Fashion Week Istanbul’un ikinci günü Türk modasının önde gelen isimlerinden Nihan Peker’in Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilenve aynı zamanda etkinliğin resmi adresi fahsionweek.istanbul’da canlı yayınlanan defilesiyle başladı.

Sektördeki 10. Yılına özel olarak aylarca süren hazırlık sonucu ortaya çıkardığı ‘Golden Age’ koleksiyonunu Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen göz alıcı bir defileyle tanıttı. Nihan Peker, tasarımcı koleksiyonu için ‘Sunmaktan büyük gurur duyduğum ve her aşamasında çok heyecanlandığım bir koleksiyon oldu’ dedi.

Günün programı Y+YakupBiçer’in etkinliğin resmiwebsitesinde yayınlanan Sonbahar/Kış 2022 koleksiyon filmi ile devam etti.

Lüks giyimi sokakla buluşturan Y+ Yakup Bicer‘Crypto–Anarchism’Koleksiyonu, cinsiyet tabularını yıkan oversized ve kimliksiz silüetleriyle, gizemli ve cool olmanın en çabasız yolunu temsil etti.

Kaynak: İGF Haber

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.