Hava Durumu

Erol Köse'den bomba açıklamalar

Bir televizyon programına katılan eski doktor, şarkıcı ve prodüktör Erol Köse yine sivri dilini konuşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2022 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2022 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Erol Köse'den bomba açıklamalar

Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Acun Ilıcalı, Bülent Ersoy, Mustafa Sandal, Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Aleyna Tilki, Tarkan, Polat Yağcı, Nez, Armağan Çağlayan, Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Ebru Gündeş, Davut Güloğlu gibi birçok ünlü isim hakkında konuşan Erol Köse yine magazin dünyasını karıştırdı. 

1965 doğumlu Erol Köse magazin dünyasının en büyük simalarından birisi olarak anılıyor. Her dönemde yaptığı başarılı işleriyle adından söz ettirdiği kadar sivri diliyle de magazin dünyasını karıştıran Erol Köse yine açtı ağzını yumdu gözünü. 

"YILDIZ TİLBE'Yİ KOVDUM" 

Katıldığı televizyon programında Buket Aydın'nın sorularını yanıtlayan Erol Köse, yıllar önce kendisini zarara  uğrattığı ve mahçup ettiği için Yıldız Tilbe'yi kovduğunu söyledi. Kendi şirketinde çalışırken başka bir şirkete imza atıp para aldığını iddia eden Köse, Yıldız Tilbe'yi bu sebepten kovduğunu söyledi. 

"SEDA SAYAN ÇANTASIYLA BENİ DÖVDÜ"

Seda Sayan ile ilgili olarak da konuşan Erol Köse, Sayan'ın kendisi için söylediklerinden dolayı tazminat da alabilirim, diyen Köse, "Çantasıyla beni dövdü, kadına el kalkmaz ne yapayım" dedi. "Evvellinde dostluğumuz var, husumetimiz yok. Ben herkesi eleştiririm. Daha sonra barıştık" şeklinde konuşan Köse, avukatların gazına gelinmemesini söyledi. 

Küs kaldığı kimsenin olmadığını söyleyen Erol Köse, Gülşen ile ilgili de konuştu. Konserde yaptığı açıklamalardan dolayı gözaltına alınan Gülşen ile ilgili de soruları yanıtlayan Köse; "Gülşen sınırları zorladı. Ona verilen cezayı onaylamıyorum. Onu sanatçı olarak görüyorum. Bu sebeple eleştirdim." dedi. 

"YAPTIĞIM ŞEY REZALET" 

Evli iken şarkıcı Gülşen'e ekranlardan ilanı aşk ettiği için çok pişman olduğunu söyleyen Erol Köse, "Şimdi düşünüyorum. Rezalet yani yaşıyorsan yaşa niye ekranlarda söyledim, bilmiyorum. Aşık da değildim ama oldu. O sırada dibe vurmuşken almıştım. Heralde kimseyle paylaşmak istemedim" dedi. 

"İKİ KEZ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADIM" 

Erol Köse açıklamalarında kendisine yönelik yapılan silahlı saldırılar hakkında da konuştu; "İki defa silahlı saldırıya uğradım, neden olduğunu bilmiyorum. Mafyatik şeylerden mi oldu bilmiyorum. Allah kimseye vermesin, yaşatmasın."

Haluk Bilginer'in de Zuhal Olcay'ı dövdüğünü iddia eden Erol Köse, İbrahim Tatlıses için kadına şiddet uyguluyor söylemlerine karşılık olarak Bilginer örneğini verdiğini ancak gazetelere taşınınca patladığını söyledi. Kadına şiddetin okumayla ilgisi olmadığını belirten Köse, Anlatırsam kanal ceza alır, dedi. 

"CEM YILMAZ, YILMAZ ERDOĞAN'I KISKANIYOR" 

Cem Yılmaz'da Yılmaz Erdoğan kompleksi olduğunu iddia eden Erol Köse, Cem Yılmaz'ın yıllar önce kendisine mektup yazdığını mektubunda; "Ben bir numarayım iki numarının yanında çalışıyorum, beni burdan kurtar" yazdığını iddia etti. Cem Yılmaz'ın iyi bir komedyen olduğunu belirten Erol Köse, Yılmaz Erdoğan komple bir sanatçı Cem Yılmaz'ı Yılmaz Erdoğan ile mukayese bile etmem" dedi. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.