Hava Durumu

Erçel ve Sabancı Aşkında Neler Oluyor?

Çiçeği burnunda çift Hande Erçel ve Hakan Sabancı Finlandiya tatili sonucu havalimanında el ele görüntülenmişti. Sosyal medyada bomba etkisi yaratan aşk dolu dizgin devam ederken Erçel'in takipçilerinden Sabancı hakkında şok olacağınız bilgiler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Erçel ve Sabancı Aşkında Neler Oluyor?

Sabancı ve Erçel dün birlikte balık avına çıktılar. Sık sık yurt dışı tatilen giden ikili bu seferde balıkçı teknesiyle boğazda balık tuttu. Erçel ve Sabancı ocak ayında bir mekanda objektiflere takılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Paristen dönen çift mutlu olduklarını ve ilişkilerinin ciddi olduğunu söylemişlerdi. Sosyetik playboy aylarca güzel oyuncunun peşinden koşmuş. Onun gittiği mekanlara giderek hep Erçel'e kendini göstermiş.

Erçel sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarına sevenleri beğeni yağmuruna tutuluyor. İnstagramı aktif kullanan Erçel’in takipçi sayısı ise 30 milyona ulaştı.

Hakan Sabancı’nın Hande Erçel'in yanındayken Güney Afrikalı bir modeli takibe aldığı ve fotoğrafına beğeni yaptığı ortaya çıktı. Bazı sosyal medya takipçileri Erçeli etiketleyip "Sevgili erkek arkadaşının siz birlikteyken ne yaptığına bak" notunu yazdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.