Hava Durumu

Ebru Şallı Depremzedeler İçin Pars’ın Odasına Girdi.

2020’de oğlunun kaybeden Şallı depremzedelilerin acısını derinden hissetti. Önceki gün İstinye’de objektiflere takılan Şallı deprem olayından sonra üç hafta kendine gelemediğini ve zor günler geçirdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ebru Şallı  Depremzedeler İçin Pars’ın Odasına Girdi.

O Görüntü Gözümün Önünden Gitmiyor

Söz konusu çoçuklar olduğunda çok hassas olduğunu söyledi. Onlar için ne yapmalıyım diye düşündükten sonra tam 3 yıl sonra Pars’ın odasına girdi. Ve melek çoçuğunun eşyalarını afet bölgesindeki çoçuklara gönderdi.

2020 yılında 9 yaşındaki oğlu Parsı kaybeden Şallı depremde evlatlarını kaybeden aileleri görünce yaşadığı duyguları şöyle ifade etti:

"Enkaz altında can veren kızının elini bırakmayan o babanın görüntüsü hiç gözümün önünden gitmiyor. Dışardan herkes ahkam kesiyor, bir şeyler konuşuyor, anlatıyor ama o adamı kimse anlayamaz. 

Eşyaları Ağlayarak Paketledim

Parsın odasına vefatından sonra hiç girmedim. Depremin 3. Haftasında yıllar sonra odaya ilk kez adım attım. 8-9 yaşlarındaki bir çoçuğun ihtiyacı olacak herşey var. Hastahane sürecide olduğu için eşyaları yepyeni duruyordu. Parsın oyun bilgisiyarından çorabına kadar herşeyi tek tek paketledim.  Hem paketledim hem de ağladım. Eşyalarını 5 erkek çoçuğu olan bir aileye gönderdik. Pars’ın eşyalarını güzel bir yere ulaştırmak istiyordum ve bunu başardım.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.