Hava Durumu

Çağla Şikel aşk orucunu bozdu...!

Senelerdir hayatına kimseyi hayatına almayan Çağla Şikel aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozduğu konuşuluyordu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Çağla Şikel aşk orucunu bozdu...!

Senelerdir gizli aşk hayatı yaşayan kimseyi hayatına almayan Çağla Şikel aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozduğu konuşuluyordu. Özel yaşamı ile ilgili sessizliğini koruyan Şikel, dün akşam saatlerinde sevgilisi ile ilk kez kameralara yakalandı.

Niğdeli şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 2008- 2015 yılları arasında evli olan 2 çocuk annesi Çağla Şikel, uzun yıllardır hayatına kimseyi almıyordu. İsmi birçok kişi ile anılan Şikel’in son olarak avukat Nail Gönen ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Dün akşam Kuruçeşme’de bir mekan da arkadaşının doğum gününü kutlayan Şikel, yeni sevgilisi ile görüntülendi. Yüzünden oldukça mutlu olduğu görünen 44 yaşındaki Çağla Şikel’in Gönenli ile samimiyeti dikkatlerden kaçmadı. Mekandan peş peşe çıkan çifte kumrular aynı araca binerek uzaklaştı.

Birçok ünlü isimle adları anılmıştı

Bir dönem cemiyetin tanınmış psikologlarından Zeynep Selvili ile aşk yaşayan Nail Gönenli ise Aybüke Pusat, Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir ve Burcu Kıratlı ile ünlü oyuncularla anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Çağla Şikel'in ise adı Kaan Yıldırım, Tolga Akış, Ali Kalyoncu ve Edis ile aşk iddialarına karışmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.